MINISTRUL ZSOLT NAGY Televiziunii prin cablu i se pregăteşte un concurent serios

Ziarul BURSA #Companii #Telecomunicaţii / 12 decembrie 2005

Televiziunea prin cablu va avea, cel tîrziu pînă în 2012, un concurent serios în persoana televiziunii digitale terestre, a afirmat recent, la Bistriţa, ministrul Comunicaţiilor şi Tehnologiei Informaţiei, Zsolt Nagy. "Pregătim strategia de trecere la televiziunea digitală terestră, care va crea o alternativă viabilă la televiziunea prin cablu", a declarat ministrul, adăugînd că aceasta va duce la o scădere a tarifelor practicate în prezent pentru acest serviciu. Termenul final de implementare a acestui serviciu este 2012, termen impus de Uniunea Europeană ţărilor membre.

Ministrul Comunicaţiilor şi Tehnologiei Informaţiei, Zsolt Nagy, a declarat vineri, la Bis-triţa, că numărul abonaţilor la sursele alternative de telefonie fixă a crescut de aproape şapte ori în ultimul an. "Este o schimbare majoră în acest sens. Anul acesta am înregistrat o creştere semnificativă a abonaţilor la companiile de telefonie fixă alternativă. Dacă la sfîrşitul anului trecut au fost în jur de 60.000 de abonaţi pe plan naţional, în momentul de faţă numărul depăşeşte 400.000", a afirmat ministrul Comunicaţiilor.

Cei care au ales o altă metodă de telefonie fixă reprezintă, totuşi, doar aproximativ o zecime din numărul actual al abonaţilor "Romtelecom". În ceea ce priveşte tarifele actuale ale "Romtelecom", Zsolt Nagy a reamintit că justiţia a dat, săptămîna trecută, cîştig de cauză Autorităţii Naţionale de Reglementare în Comunicaţii, privind scăderea tarifelor la interconectare. În ceea ce priveşte o posibilă majorare a abonamentelor Romtelecom începînd cu 1 ianuarie 2006, Zsolt Nagy a afirmat că rebalansarea tarifelor Romtelecom se va produce dacă managementul crede necesară o astfel de măsură, dar cu aprobarea Autorităţii Naţionale de Reglementare în Comunicaţii.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb