Minivacanţa de Rusalii la Mamaia: Un succes răsunător cu ValurideDistracţie, evenimente şi vreme perfectă

R.S.
Miscellanea / 26 iunie

Minivacanţa de Rusalii la Mamaia: Un succes răsunător cu ValurideDistracţie, evenimente şi vreme perfectă

Minivacanţa de Rusalii la Mamaia: Un succes răsunător cu #ValurideDistracţie, evenimente şi vreme perfectă

Staţiunea Mamaia a fost, în acest an, destinaţia preferată pentru zeci de mii de turişti care au ales să petreacă minivacanţa de Rusalii la malul mării. Timp de câteva zile, Mamaia a fost animată de o atmosferă vibrantă, evenimente captivante şi o vreme excelentă, transformându-se într-un adevărat paradis estival, conform unui comunicat transmis redacţiei.

Aglomeraţie şi entuziasm pe A2 şi în staţiune

După cum era de aşteptat, autostrada către litoral a fost extrem de aglomerată, mulţi turişti pornind dis-de-dimineaţă pentru a ajunge cât mai repede în staţiune. În Mamaia, toate unităţile de cazare au fost aproape complet ocupate, cu un grad de ocupare de peste 80%. Aceasta se traduce prin prezenţa a peste 25.000 de turişti, atât români, cât şi străini, care au umplut plajele, terasele şi promenadele.

Vreme perfectă şi activităţi pentru toate vârstele

Vremea a fost de partea turiştilor, oferind zile însorite şi temperaturi ideale pentru plajă şi băi în mare. Apa mării a fost excelentă pentru scăldat, atrăgând mii de oameni pe plajele din staţiune.

Evenimentele organizate au adus un plus de farmec acestei minivacanţe. Copiii s-au bucurat de spectacole şi activităţi interactive la scena din Piaţeta Perla, unde au avut loc concursuri, jocuri şi momente de divertisment special concepute pentru cei mici.

Mamma Mia ! Showtime la Piaţeta Cazino

Pentru adulţi şi tineret, scena din Piaţeta Cazino a fost epicentrul distracţiei. Spectacolul "Mamma Mia! Showtime" a reunit nume de renume din industria muzicală şi de divertisment. Andrei Bănuţă, Loredana, Andrei Irimia, Ansamblul Folcloric Hora Mare din Cricova Republica Moldova, Florian Rus şi Alina Eremia au oferit momente de neuitat, încântând publicul cu performanţe de excepţie. Atmosfera a fost electrizantă, iar participanţii au dansat şi cântat alături de artişti până târziu în noapte, potrivit comunicatului.

Promenada şi zona de cluburi - Inima distracţiei

Promenada a fost locul preferat pentru plimbări relaxante, unde turiştii au putut savura briza mării şi peisajele pitoreşti. Zona de cluburi, renumită pentru viaţa de noapte vibrantă, a fost plină de tineri care au petrecut până în zori.

Distracţie şi în Constanţa

Nu doar Mamaia a fost în centrul atenţiei. În Constanţa, evenimentele de pe Bulevardul Tomis, sub egida "Constanţa Coffee Break", şi cele de pe Ştefan cel Mare au atras mulţi localnici şi turişti. Activităţile au variat de la ateliere tematice la spectacole de stradă şi momente artistice, oferind o alternativă excelentă pentru cei care au dorit să exploreze şi alte părţi ale oraşului.

"Suntem extrem de mulţumiţi de succesul acestei minivacanţe de Rusalii. Participarea masivă şi feedback-ul pozitiv pe care l-am primit confirmă încă o dată că Mamaia rămâne o destinaţie preferată pentru turiştii din ţară şi din străinătate. Evenimentele organizate au fost pe placul tuturor şi ne propunem să continuăm în aceeaşi notă pe tot parcursul sezonului estival," a declarat George Măndilă, Preşedintele Organizaţiei de Management al Destinaţiei Mamaia Constanţa.

Planuri de Viitor

Staţiunea Mamaia se pregăteşte să întâmpine şi următoarele valuri de turişti, promiţând şi mai multe surprize şi momente de neuitat. Organizatorii promit să menţină standardele ridicate de divertisment şi să ofere o gamă variată de evenimente pentru toate vârstele, asigurându-se că fiecare vizită la Mamaia este o experienţă memorabilă, se menţionează în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb