MIRCEA COSMA:  "Dumnezeu mi-a dat dreptate"

A.C
Miscellanea / 19 februarie 2018

"Dumnezeu mi-a dat dreptate"

Mircea Cosma le-a spus judecătorilor de la Instanţa supremă că "Dumnezeu i-a dat dreptate" cu privire la contractele de deszăpezire încheiate de Consiliul Judeţean Prahova în anul 2012, în timp ce preşedintele completului a spus ironic că "zăpezile din Kilimanjaro au venit în Prahova".

La ultimul termen al dosarului în care este judecat pentru corupţie, fostul preşedinte al CJ Prahova Mircea Cosma le-a explicat magistraţilor împrejurările în care au fost încheiate, în anul 2012, contracte fără licitaţie cu mai multe firme pentru deszăpezirea drumurilor din judeţ, potrivit Agerpres.

Mircea Cosma a afirmat în sala de judecată: "Am alocat pentru aceste contracte, de 30 de zile, suma de 1.879.000 lei, urmărind să nu depăşesc la fiecare contract limita legii, de 100.000 de euro. Dumnezeu mi-a dat dreptate. Furtuna de zăpadă abătută asupra judeţului Prahova, în perioada 8 - 14 decembrie 2012, m-a prins pregătit. A fost o tornadă care a rupt liniile de înaltă tensiune, au rămas peste 30.000 de abonaţi fără energie electrică, respectiv case, şcoli, firme, în oraşele Breaza, Comarnic, Sinaia şi Câmpina".

Cosma a fost susţinut de avocatul său, care a spus că măsurile luate de fostul preşedinte al CJ Prahova au fost în favoarea oamenilor.

Avocatul a fost întrerupt de preşedintele completului de judecată, Iulian Dragomir, care i-a replicat: "Ştim, e vorba de zăpezile din Kilimanjaro care au venit în Prahova".

În noiembrie 2016, Mircea Cosma a fost condamnat în primă instanţă la opt ani închisoare, iar fiul său, Vlad Cosma, a primit cinci ani închisoare cu executare.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb