Miza pe calitate în industria vinului

D.N.
Ziarul BURSA #Lifestyle / 24 mai 2019

Explicaţie foto: Liviu Popescu, Marinela Ardelean, Virgil Ianţu

Explicaţie foto: Liviu Popescu, Marinela Ardelean, Virgil Ianţu

Iubitorii vinului de calitate au ocazia să-şi satisfacă plăcerea sâmbătă şi duminică la Festivalul Internaţional RO-Wine. Actuala ediţie este cea mai mare de până acum, cu 90 de producători de vin din România, Moldova, Italia, Spania, Franţa, Argentina, Noua Zeelandă şi Uruguay.

Marinela Ardelean, expert internaţional în vinuri, şi Liviu Popescu, co-proprietar Fratelli Group sunt organizatorii acestui festival unde va exista şi un spaţiu destinat exclusiv produselor gourmet şi demonstraţiilor de live cooking. Marinela Ardelean a vorbit despre lucrurile care contează la un astfel de eveniment: "Calitatea face diferenţa în ceea ce priveşte vinul. Această ediţie va fi plină de surprize, cu multe noutăţi. Numărul de producători este mult mai mare, 90, dintre care 30 sunt producători autohtoni. Vor fi prezenţi mulţi importatori şi distribuitori. Contează ca producător să nu faci compromisuri în relaţia cu clientul. Informarea şi educarea nu se referă doar la consumator".

Sunt aşteptaţi aproximativ 4000 de vizitatori, dar organizatorii au insistat că importantă este calitatea şi mai puţin cantitatea, inclusiv în ceea ce priveşte acest aspect, al numărului de oameni care ajung la eveniment.

O altă surpriză este Ghidul RO-Wine. Acesta va fi un intrument util pentru toţi vizitatorii şi pasionaţii de vinuri de calitate, care va cuprinde în detaliu toate cramele participante, toate vinurile expuse spre degustare, restaurante de renume din Bucureşti şi din ţara, şi alte informaţii utile. Ghidul va fi distribuit cu titlu gratuit în toată reţeaua Horeca, şi va putea fi achiziţionat din librării, preţul acestuia fiind de 50 de lei. De asemenea, la cererea publicului, începând cu această ediţie se vor putea achiziţiona vinurile expuse în cadrul festivalului.

RO-Wine a ajuns la a patra ediţie în Bucureşti, fiind dedicat integral vinurilor premium şi de lux. Conform organizatorilor, anul acesta vizitatorii vor avea la dispoziţie un spaţiu destinat exclusiv produselor gourmet şi demonstraţiilor de live cooking. Urmând modelul consacrat al ediţiilor anterioare, accentul este pus pe interacţiunea directă dintre oaspeţi şi proprietarii de crame, podgorii sau producătorii gourmet.

Ambasadorii RO-Wine Virgil Ianţu şi Nicolae şi Alina-Maria ai Româ-niei invită publicul să deguste peste 350 de vinuri de top atent selecţionate, dar şi o selecţie specială de produse gourmet tradiţionale sau internaţionale.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb