MOL finanţează 18 proiecte de terapie emoţională şi intervenţii psihosociale pentru copii bolnavi

A.P.
Companii / 1 februarie 2021

MOL finanţează 18 proiecte de terapie emoţională şi intervenţii psihosociale pentru copii bolnavi

MOL România va finanţa 18 proiecte de terapie emoţională, terapie prin artă şi intervenţii psihosociale, suma alocată acestora fiind de 400.000 de lei. Este vorba despre proiecte selectate în cadrul celei de-a 12-a ediţii a Programului MOL pentru sănătatea copiilor, organizat împreună cu Fundaţia pentru Comunitate, conform unui comunicat de presă al companiei MOL.

Beneficiarii finali vor fi 773 de copii care trăiesc cu diferite dizabilităţi, suferă de boli cronice sau se află în curs de recuperare după afecţiuni grave.

Cele 18 proiecte câştigătoare au fost selectate dintr-un total de 77 de propuneri primite în perioada 2 noiembrie - 2 decembrie 2020. Proiectele au fost depuse de organizaţii neguvernamentale specializate în proiecte de terapie emoţională, terapie prin artă şi intervenţii psihosociale pentru copii şi tineri cu deficienţe, cu boli cronice sau aflaţi în curs de recuperare după afecţiuni grave.

Organizaţiile înscrise provin din 26 de judeţe, iar 43 dintre acestea au mai participat şi la ediţiile precedente ale Programului. Proiectele selectate pentru finanţare vor fi implementate în perioada februarie-august 2021.

Dintre cele 18 ONG-uri câştigătoare, 8 obţin finanţare pentru prima dată, în timp ce 10 au mai beneficiat de sprijin şi la ediţiile anterioare.

Organizaţiile câştigătoare provin din Bucureşti şi din judeţele Bihor, Braşov, Cluj, Covasna, Galaţi, Giurgiu, Harghita, Mureş. În activităţile terapeutice şi intervenţii psihosociale vor utiliza

diverse metode, precum terapia prin artă (muzică, desen, pictură), terapia prin joc, terapiile emoţionale (marionete, jocuri de rol, psihodramă pentru copii, poveşti terapeutice), integrarea senzorială, terapia ocupaţională, terapiile asistate de animale.

Andras Imre, directorul executiv al Fundaţiei Pentru Comunitate a declarat: "Perioada de implementare a proiectelor finanţate în cadrul acestei ediţii va fi mai scurtă, va dura şapte luni, începând din februarie. Oferim informaţii tuturor ONG-urilor interesate, atât în decursul celor şapte luni, cât şi la final, în septembrie, când organizaţiile susţinute vor prezenta public rezultatele proiectelor realizate. Menţinem intenţia noastră de a acorda şi în acest an Premiul MOL pentru sănătatea copiilor organizaţiei care realizează cel mai bun proiect, împreună cu invitaţia de a delega un membru în juriul ediţiei viitoare. Este o practică a informării cuprinzătoare şi şansei egale pentru toţi cei interesaţi în pregătirea şi înscrierea proiectelor la acest concurs."

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb