"Motorola" a pierdut o bătălie legală cu "Microsoft"

Internaţional / 30 septembrie 2012

"Motorola" a pierdut o bătălie legală cu "Microsoft"

"Motorola", filială a corporaţiei americane "Google", care administrează motorul de căutare cu acelaşi nume, a pierdut vineri o bătălie într-o afacere de brevete în care se opune firmei "Microsoft", justiţia americană confirmând că nu poate să obţină pentru moment punerea în aplicare a unei interdicţii de vânzare a produselor "Microsoft" pe care a câştigat-o în Germania, scrie AFP, conform Agerpres.

"Motorola Mobility", recent cumpărată de "Google", şi "Microsoft" se înfruntă în justiţie de mai mulţi ani pe cele două maluri ale Atlanticului din motive legate de brevete.

În Germania, un tribunal din Mannheim a decis la începutul lunii mai, în favoarea celor de la "Motorola", interzicând vânzarea în această ţară a unor produse Microsoft, în special sistemul de operare Windows 7 şi consola de jocuri Xbox.

"Motorola" a lansat procedura sa din Germania abia în 2011, după ce corporaţiile în cauză se înfruntau de aproximativ un an, în Statele Unite, în cadrul unei afaceri mai vaste cu privire la brevete valabile în mai multe ţări şi care a dus în cele din urmă la deschiderea unui proces.

În aşteptarea hotărârii, "Microsoft" a obţinut în primăvară, în faţa unui judecător american, ca interdicţia câştigată în Germania să nu fie aplicată, situaţie confirmată vineri de o Curte de Apel.

"În cele din urmă, această afacere este o procedură contencioasă potrivit legii contractelor din statul Washington, între două companii americane", subliniază curtea, în decizia sa.

Instanţa mai menţionează că, în funcţie de finalul afacerii în curs în Statele Unite, "Motorola ar putea la sfârşit să obţină punerea în aplicare a interdicţiei (de vânzare a anumitor produse) în Germania".

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb