Motorola câştigă cel mai mare contract de reţea WiMAX din Taiwan

F.A.
Ziarul BURSA #Companii #Telecomunicaţii / 9 octombrie 2007

Contractul consolidează poziţia Motorola drept cel mai mare furnizor de tehnologie WiMAX din regiune

Motorola, Inc. (NYSE: MOT) a obţinut două contracte pentru a construi infrastructura reţelei WiMAX a companiei Far EasTone Telecom (FET) din Taiwan, ca parte a rolului operatorului în cadrul proiectului naţional M-Taiwan.

FET este unul dintre cei mai mari operatori telecom 2G/ 3G din Taiwan, având mai mult de 6.4 milioane de abonaţi, echivalentul unei cote de 33% din piaţa locală de comunicaţii mobile wireless. FET este de asemenea un participant important în proiectul M-Taiwan, o iniţiativă a guvernului taiwanez menită să creeze un mediu în conformitate cu standardele mondiale care să susţină dezvoltarea serviciilor, a educaţiei şi a divertismentului la nivel naţional.

"Baza proiectului M-Taiwan o constituie un ecosistem WiMAX complet, dedicat creării unei reţele metropolitane în bandă largă pentru a facilita implementarea serviciilor mobile integrate", a declarat Jeffey Gee, Vicepreşedinte Network Technology, Far EasTone Telecom. "Având în vedere faptul că este vorba despre un element crucial al proiectului, am ales să ne adresăm companiei Motorola datorită experienţei sale în a proiecta, furniza şi implementa o reţea care să asigure un mediu deschis mai multor furnizori şi care, simultan, să facă posibilă dezvoltarea ulterioară".

Implementarea reţelei WiMAX este cel mai extins proiect de acest gen dezvoltat în Taiwan şi el subliniază poziţia de lider a companiei Motorola pe piaţa locală. "Suntem încântaţi că am câştigat aceste contracte în pofida concurenţei intense cu care ne-am confruntat, mai ales că acest fapt scoate în evidenţă încrederea pe care clienţii o au în tehnologia noastră", a explicat Simon Leunh, Preşedintele Motorola Asia Pacific. "Graţie tehnologiei noastre WiMAX, FET poate furniza servicii wireless şi broadband personale mai performante clienţilor lor".

Implementarea reţelei WiMAX a companiei FET se va desfăşura în două etape. Prima etapă de implementare va începe în octombrie 2007 şi se estimează că va fi terminată până la sfârşitul lunii decembrie în 2007. Cea de-a doua etapă se va încheia la începutul anului 2008.

Câştigarea acestor contracte contribuie la dezvoltarea regională şi globală a Motorola, ca urmare a strategiei WiMAX a companiei de a oferi tehnologii, soluţii şi servicii WiMAX de calitate superioară operatorilor regionali şi globali.

Despre Far EasTone Telecom

Far EasTone Telecom este lider de piaţă în furnizarea de servicii convergente de comunicaţie în Taiwan. După ce a obţinut licenţe GSM în 1997, Far EasTone Telecom s-a dezvoltat şi a devenit unul dintre cei mari operatori din ţară, având mai mult de 6.4 milioane de abonaţi. Far EasTone Telecom s-a dedicat realizării convergenţei dintre comunicaţiile mobile şi internet. Scopul companiei este să faciliteze accesul clienţilor săi la o multitudine de informaţii publice şi personalizate, în timp ce continuă să îşi îndeplinească viziunea şi în secolul XXI: "Oriunde, oricând, comunicaţii care să îmbogăţească viaţa oamenilor". Încercând să fie în permanenţă "inovativă, de încredere şi sensibilă la nevoile clienţilor săi", compania Far EasTone Telecom reuşeşte să satisfacă toate cerinţele utilizatorilor săi printr-un nivel de calitate ridicat al serviciilor sale de comunicaţii mobile şi de transmisiune de date.

Despre Motorola

Motorola, Inc. (NYSE:MOT) este recunoscută în lume pentru inovaţie şi leadership în comunicaţiile wireless şi în bandă largă. Inspiraţi de viziunea noastră de mobilitate continuă - Seamless Mobility - specialiştii Motorola vă oferă soluţii pentru conectarea simplă şi fără limite, cu oamenii, informaţiile şi divertismentul de care aveţi nevoie. Realizăm aceasta prin crearea şi furnizarea de produse indispensabile, experienţe irezistibile şi reţele de comunicaţii puternice - împreună cu o gamă întreagă de servicii complementare. O companie Fortune 100, cu prezenţă şi impact globale, Motorola a avut vânzări de 42,8 miliarde USD în 2006.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb