Motorola si Bolloré Télécom colaboreaza pentru a aduce WiMAX în Franta

F.A.
Ziarul BURSA #Companii #Telecomunicaţii / 26 octombrie 2007

Motorola a fost aleasa pentru a sustine planurile Bolloré Télécom de a oferi în Franta servicii în banda larga folosind tehnologia WiMAX

Motorola, Inc. (NYSE: MOT) anunta implementarea unui proiect pilot WiMAX în Paris, în colaborare cu Bolloré Télécom, unul dintre cei mai importanti furnizori de servicii de comunicatii din Franta si posesorul a 12 licente WiMAX. Proiectul pilot este menit sa ajute Bolloré Télécom în proiectarea si evaluarea retelei WiMAX proprii prin care doreste sa asigure servicii mobile noi si inovatoare în banda larga, pentru clientii sai francezi.

Realizata în deplina conformitate cu standardul IEEE 802.16e-2005 si operând în banda de frecventa de 3.5 GHz, reteaua mobila WiMAX este deja functionala. Instalata de Motorola în doua locatii Bolloré separate din Paris, ea va permite operatorului francez sa masoare performantele radio ale tehnologiei WiMAX si sa testeze servicii în banda larga inovatoare. Informatiile obtinute în urma acestui test vor servi la pregatirea lansarii comerciale a retelei.

Pentru ducerea la bun sfârsit a acestui experiment, Motorola ofera companiei Bolloré Télécom atât servicii de instalare, integrare si asistenta tehnica, cât si tot echipamentul WiMAX necesar, acesta incluzând puncte de acces WiMAX, dispozitive de tip CPE (Customer Premises Equipment) si carduri PC.

"WiMAX este tehnologia ideala pentru a facilita intrarea pe piata a noi operatori. Testarea solutiei noastre WiMAX va permite companiei Bolloré Télécom sa observe nemijlocit modalitatile prin care poate beneficia de servicii wireless în banda larga de calitate superioara si la viteze mari, având în acelasi timp costuri de instalare si administrare mici", a explicat Joe Cozzolino, Corporate Vice President si General Manager, Motorola Home&Networks Mobility EMEA. "Suntem încântati ca avem ocazia sa colaboram îndeaproape cu echipele Bolloré Télécom pentru a implementa cu succes sistemul lor WiMAX si pentru a contribui astfel la adoptarea acestui tip de tehnologie pe întreg teritoriul Frantei."

Jean-Baptiste Chavanne, Chief Operating Officer, Bolloré Télécom, a completat: "Acest test WiMAX realizat în colaborare cu Motorola ne va permite sa întelegem mai bine procesul de furnizare în banda larga a serviciilor în vederea viitoarei sale lansari comerciale într-un model multimedia nou. Mai mult decât atât, acest experiment ne da posibilitatea sa ne aratam hotarârea de a sprijini eforturile de adoptare a tehnologiei WiMAX."

Solutiile WiMAX oferite de Motorola sunt create pentru a permite rularea aplicatiilor fixe, portabile, nomade si mobile. Punctele de acces WiMAX, dispozitivele de tip CPE (Customer Premises Equipment) si chipset-urile WiMAX mobile ce urmeaza a fi integrate în echipamente Motorola fac parte din portofoliul MOTOwi4™ de solutii care vin sa completeze retelele wireless în banda larga. Pentru a putea oferi acoperire IP completa pentru orice tip de spatiu, MOTOwi4 include de asemenea solutii fixe, solutii tip mesh sau de interior pentru retele publice si private. Toate solutiile MOTOwi4 se completeaza reciproc si pot fi implementate pentru a îndeplini cerinte specifice ale oricarui tip de retea. Pentru mai multe informatii referitoare la solutiile Motorola wi4 WiMAX si MOTOwi4, vizitati www.motorola.com/wi4.

Despre Motorola

Motorola, Inc. (NYSE:MOT) este recunoscuta în lume pentru inovatie si leadership în comunicatiile wireless si în banda larga. Inspirati de viziunea noastra de mobilitate continua - Seamless Mobility - specialistii Motorola va ofera solutii pentru conectarea simpla si fara limite, cu oamenii, informatiile si divertismentul de care aveti nevoie. Realizam aceasta prin crearea si furnizarea de produse indispensabile, experiente irezistibile si retele de comunicatii puternice - împreuna cu o gama întreaga de servicii complementare. O companie Fortune 100, cu prezenta si impact globale, Motorola a avut vânzari de 42,8 miliarde USD în 2006.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb