Nicolae Ciucă: "Avem nevoie să le vorbim oamenilor despre ceea ce înseamnă pericolul extremismului"

I.A.
Politică / 28 aprilie 2023

Nicolae Ciucă: "Avem nevoie să le vorbim oamenilor despre ceea ce înseamnă pericolul extremismului"

Premierul Nicolae Ciucă a precizat, astăzi la Congresul UDMR de la Timişoară, că este important să fie evitată alunecarea către o retorică radicală, aşa cum există în prezent unele voci ale radicalismului atât în România, cât şi în alte state cu o democraţie şi valori mai consolidate ca ale ţării noastre, potrivit news.ro.

Liderul PNL a adăugat că oamenii politici trebuie să vorbească cetăţenilor despre ceea ce înseamnă pericolul extremismului.

Nicolae Ciucă a declarat astăzi la Timişoara, la Congresul UDMR: "Trebuie să evităm acea alunecare către retorica radicală. Din păcate, aceste voci ale radicalismului sunt din ce în ce mai auzite, atât la noi în ţară, cât şi în ţări cu valori democratice mai bine consolidate decât ale noastre".

El a mai spus că "avem nevoie să le vorbim oamenilor despre ceea ce înseamnă pericolul extremismului, despre ceea ce înseamnă pericolul radicalismului".

Ciucă a completat: "Este responsabilitatea noastră, a tuturor, să luăm poziţie şi să facem în aşa fel încât extremismul să nu se dezvolte. O să fie foarte greu după aceea să putem să controlăm acest fenomen".

Lucrările Congresului UDMR au început astăzi, la Timişoara şi se vor desfăşura şi mâine, când va fi ales preşedintele Uniunii, funcţie pentru care actualul preşedinte Kelemen Hunor şi-a anunţat candidatura.

Opinia Cititorului ( 4 )

  1. Extremism,nazism,dictatura si lipsa democratiei,

    folosit de prea mult timp azi nu mai inseamna mare lucru,

    orice este impotriva narativelor oficiale asta se spune peste tot 

    si toti cei care nu au bani de plata utilitati ( curent si gaze) de plata a medicamentelor ,. carora tatii si mamele mor de singuratate si foame , fermierii care isi vad distrusa munca de o viata , romanii pe care voi ii trimiteti la sparangel ....Va vor crede :(

    Oamenii voteaza extremisti de foame. Foame spre care tocmai politicienii si bancile centrale ii imping, cu inflatia asta. Chiar ieri am citit ca BNR ul e multumit de inflatie (care e 14,5%), si care "va ajunge 7%", si ca dobanzile negative sunt ceva bun, bun pt cine , pt saracirea populatiei? Sa creasca PIB ul si sa scada ponderea datoriilor in PIB, asta-i important. Hitler a venit in mega inflatie, si comunistii la noi au venit in mega inflatie. Nu spun ca AUR ar fi hitler, dar din cauza inflatiei si a scaderii nivelului de trai oamenii sunt atrasi spre aur. Sigur ca nu-i o problema la BNR cu salarii grase sau la politicieni, pt care salariul cred ca-l si uita in cont ca nu din aia traiesc(vezi ciolacu care a fost filmat de 2 ori cum ii cadeau banii din buzunar , ma gandesc ca "din salariu, tocmai a fost ziua de salariu".

    Ei chiar cred ca-s destepti cu inflatia asta si cu ajutam Ucraiana pana la capat. Care capat nu stim. Daca dureaza 10 ani razboiul, 100 de ani? Dup-aia politicienii din europa se mira ca vin extremistii la putere, care cam toti nu vor sa mai sustina Ucraiana(vezi Trump), sau Haur. 

    Pericolul cel mai mare este al tradatorilor de tara , si al slugilor intereselor straine si apoi la mare distanta mai vin si altele .... mos Teaca !

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb