NICOLAE CIUCĂ: ''De pe 15 martie, centrele de vaccinare ale MApN vor fi deschise şi civililor''

G.U.
Miscellanea / 12 martie 2021

''De pe 15 martie, centrele de vaccinare ale MApN vor fi deschise şi civililor''

Ministrul Apărării, Nicolae Ciucă, a declarat că centrele de vaccinare ale MApN vor fi deschise şi civililor de pe 15 martie, transmite Digi24. Ministrul a declarat că aceste centre nu au înfiinţate pentru asigurarea de privilegii militarilor şi nici nu au fost gândite ca structuri cu circuit închis.

"Cele 92 de centre au însemnat o modalitate de reducere a presiunii pe centrele care deservesc populaţia general, preluând sarcina imunizării unei părţi importante din populaţia României", a spus Ciucă, într-o postare publicată pe Facebook.

"Începând cu 15 martie, centrele de vaccinare ale Ministerului Apărării Naţionale vor fi deschise pe aceleaşi criterii stabilite de Comitetul Naţional pentru Coordonarea Vaccinării, atât militarilor cât şi populaţiei civile", a spus ministrul Apărării

Ministrul Ciucă a mai precizat că "sistemul medical militar nu a funcţionat niciodată ca un sistem închis iar datele statistice sunt fără echivoc: din cei peste 65.000 pacienţi trataţi de Spitalul Militar Central din Bucureşti, în jur de 80 la sută au fost pacienţi civili, conform Digi24.

"Nu tolerez şi nu voi tolera abateri de la regulile deja stabilite în Strategia Naţională, curând voi prezenta rezultatele anchetei pe care deja am dispus-o la Focşani, unde au fost semnalate nereguli în procesul de vaccinare", a spus Nicolae Ciucă.

În ceea ce priveşte vaccinarea membrilor de familie, Ciucă a spus că, prin Statutul cadrelor militare, aceştia sunt arondaţi pentru servicii medicale gratuite sistemului propriu al MApN, notează sursa citată.

"Nici în asigurarea serviciilor medicale, nici în procesul de vaccinare, nu au fost create privilegii pentru membrii familiilor noastre. Înscrierea lor la vaccinare a fost făcută şi va fi la fel şi în continuare cu respectarea strictă a criteriilor de eligibilitate la nivel naţional", a precizat ministrul.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb