Nicolae Istudor - noul rector al ASE

E.O.
Ziarul BURSA #Cultură / 29 februarie 2016

Nicolae Istudor a fost ales vineri, din primul tur de alegeri, noul rector al Academiei de Studii Economice (ASE) din Bucureşti pentru pentru perioada 2016-2020. Domnia sa a întrunit un număr de 372 de voturi din totalul de 731 de voturi exprimate, prezenţa la vot fiind de 86,50%.

Al doilea tur de alegeri era programat pentru astăzi, dacă niciunul dintre candidaţi nu ar fi fost ales de vineri.

În concurs s-au înscris cinci persoane, rectorul Pavel Năstase nemaidorindu-şi încă un mandat, după ce a condus universitatea din anul 2012.

Cei cinci candidaţi au fost prorectorul Nicolae Istudor, profesor al Facultăţii de Economie Agroalimentară, prorectorul Robert Şova, profesor la Facultatea de Contabilitate şi Informatică de Gestiune, Adrian Tanţău, decan al Facultăţii de Administrare a Afacerilor, Gabriela Ţigu, prorector şi profesor în cadrul Facultăţii de Business şi Turism, şi Răzvan Zaharia, profesor în cadrul Facultăţii de Marketing.

După ce a câştigat alegerile, prof. univ. dr. Nicolae Istudor a scris pe pagina sa de socializare: "Stimaţi colegi cadre didactice, dragi studenţi, permiteţi-mi să vă mulţumesc pentru ampla prezenţă la votul pentru alegerea Rectorului universităţii noastre pentru mandatul 2016-2020. Sunt onorat şi fericit să vă anunţ că sunt rectorul ales al ASE. Doresc să-i felicit pe ceilalţi patru candidaţi la această funcţie pentru calitatea campaniei desfăşurate şi pentru eleganţa academică, manifestată în faţa comunităţii universitare în această perioadă. Vă asigur că vom prelua în activitatea noastră toate ideile valoroase şi sugestiile primite de la dumneavoastră în timpul campaniei electorale".

Nicolae Istudor a fost, începând cu anul 2000, director al departamentului social, consilier al rectorului, şef de catedră, director şi secretar de stat, prorector în mandatele 2008 - 2012 şi 2012 - 2016.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb