Nicuşor Dan: "Alegerile din 9 iunie sunt despre legalitate, civilizaţie, despre o Românie demnă de UE"

S.B.
Politică / 6 iunie

Nicuşor Dan: "Alegerile din 9 iunie sunt despre legalitate, civilizaţie, despre o Românie demnă de UE"

Primarul Capitalei Nicuşor Dan a afirmat, la evenimentul electoral la finalul campaniei pentru alegerile din 9 iunie organizat de către Alianţa Dreapta Unită, că "alegerile din 9 iunie sunt despre civilizaţie, sunt despre legalitate, sunt despre o Românie demnă în Uniunea Europeană, sunt despre onestitate, sunt despre profesionalism, despre profesionişti în administraţia publică", infornează news.ro.

"Alegerile din 9 iunie sunt despre civilizaţie, sunt despre legalitate, sunt despre o Românie demnă în Uniunea Europeană, sunt despre onestitate, sunt despre profesionalism, despre profesionişti în administraţia publică. Vreau să mulţumesc în special consilierilor generali din partidele care m-au susţinut pentru colaborarea foarte bună pe care am avut-o. Am avut proiecte comune, am avut voturi importante pe care le-am dus şi împreună am dus oraşul acesta în direcţia corectă", a transmis Nicuşor Dan, oamenilor prezenţi la evenimentul electoral al Alianţei Dreapta Unită, la care au participat şi liderii USR, PMP şi Forţa Dreptei.

Edilul general a mai spus că pe 9 iunie avem alegeri şi "nu uitaţi că într-o primărie există primar şi există consiliu şi în Primăria General există Consiliul General".

"Veniţi la vot pe 9 iunie. Vă aştept să colaborăm în Consiliul General", a conchis el.

Opinia Cititorului ( 8 )

  1. esti pretuit si respectat Nicusor Dan , sper sa obtii voturile necesare pentru a putea continua proiectele bune si necesare !

    1. pupincurismul,trebuie inregistrat la osim si apoi folosit!

      e chiar nepretuit Nicusor,la fel ca orice om din lumea asta,daca ar fi un pret ,am face 4 Nicusori sa ne fie mai bine! 

    am vazut ca intotdeauna can ai ciclu de somaj pe minime / spre minime… toti primarii se lauda ca ce rreaba fac si ca aia vechii nu au facut… doar se omit aspecte… cu somaj pe spre minime cetatenii se imprumuta mai mult, speculeaza mai mult, gov incaseaza din banci si fonduri pensii mai mult… si deci normal ca unii politicieni ce prind acest ciclu vod da iluzia ca au facut mai mult..

    nu e chiar asa..  

    si pe vremea lui Traian si Boc… cand somajul se ducea pe minim specula financiara mergea pe maxime si aia trambitau continu cu “sa traiti bine”… sau “tigrul europei”…. - ce tigru nu stiu…. 

    ca dupa in 2009-2010 sa ne spuna “strangeti cureaua”… cu munte de somaj si falimente… 

    toate bune si frumoase si tura asta… cu NPLuri pe minime… cu Boc in Cluj si criza de inaccesibilitate acolo…mai mult ca sigur Clujul e noul tigrut al europei…. 

    Sa ne bucuram de anii pe care ii mai avem cu somaj pe/spre minime… de specula… de boom credit… si de politicienii alesi ce se lauda ca fac si dreg pe indatorarea si nota de plata viitoare… a populatiei…. 

    Ca la urmatorul ciclu de somaj bomba vor fugi ca sobolanii alt rand de “oameni” indatorati sau falimentati.. ori etc..  

    prioritatea nr 1 al guvernantilor tre sa fie demograficul si inlesnirea / permiterea de formari cat mai rapide / natural de noi familii aici in romania… ca sa corectam in cel putin 10-20 ani balanta demografica. 

    Teritoriul romaniei poate sustine fara probleme 60 mil de cetateni… nu exista scuza … exista doar calicie financiara si specula… pentru ca unele programe si investitii sunt alocate total gresit…. 

    Trebuiesc facute “lucruri” care sa dea oportunitate cetatenilor de a evolua si excela intern… doar cand tinerii vor vedea ca pot respira intern cu veniturile produse aici… doar atunci vor forma natural noi familii mai repede si vor naste in medie sub 30 de ani… nu ca acum parinti batrani ce imping caruturi de copii.. de tragedia asta sociala am vz ca politicienii nostri nu prea vorbesc…. 

    livrati din abundenta cele necesare si deschideti noi industrii iar daca puterea venitului va creste (ca si intrare de mai multe bunuri in cos consum)… atunci omul va ramane si va nastie mai multi purcei in tara lui… 

    plus ca demografic ne jucam cu focul…. chiar si militar…. la granita cu “talharul”… ce in viitor poate prinde curaj mai mare… “hotul ne prins / ne pedepsit negustor cinstit”… 

    s c c r e t  

    Parca a iesit din tomberon.

    1. Cu Firea la butoane intram toti in tomberonul mafiei PSD si o sa aratam mai rau ca ND.

    Inteleg ca s a fabricat acest scandal si a fost lansat cu 3 zile inainte de alegeri tocmai ca sa denatureze

    demersul democratic si sa manipuleze opinia publica ,cea formata din seniori ,desigur . Pentru ca ceilalti nu stiu ce a fost securitatea ,cum a evoluat de la ororile stanilismului la o fatada catre Ceausescu ,cum ca ei ar tine situatia sub control . Securitatea ceausista in anii 80 era echivalentul un serviciu secret din capitalismul contemporan : aveau salarii bune ,privilegii etc ca sa mentina sistemul si puterea politica ,,la vedere . In secret complotau cu diferite factiuni pentru accesul la functiile importante ,manipulau si intimidau persoanele obisnuite ca sa nu transpire faptul ca si vedeau de interesele lor in principal . Si pina la urma ,asa cum s a putut intelege cand a izbucnit revolta in 89 erau infiltrati de agentii externe straine ,erau ineficienti si incompetenti si l au tradat pe Ceausescu . Asa ca toate scandalurile acestea publice ( la cele mai importante momente ) cu hartii legate de Securitatea ceausista nu reprezinta decat atacuri la imaginea personala a oponentilor politici ,au valoare morala si ideologica nula . Sa ne mobilizam in Bucuresti sa aratam ca poate exista un independent onest la primaria capitalei , cetatenii chiar decid de data asta ! 

    La cheltuieli de propaganda electorala,

    USR este detasat lider,

    dar de unde vin verzisorii ??? 

    1. din "credit"...

      s c c r e t 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb