NICUŞOR DAN: "Am semnat un protocol de colaborare cu ANAP, prin care Primăria Capitalei va primi consultanţă tehnică pentru mai multe mari proiecte în Bucureşti"

S.B.
Miscellanea / 18 noiembrie 2021

"Am semnat un protocol de colaborare cu ANAP, prin care Primăria Capitalei va primi consultanţă tehnică pentru mai multe mari proiecte în Bucureşti"

Primarul general al Capitalei Nicuşor Dan a anunţat că a semnat joi un protocol de colaborare cu Agenţia Naţională pentru Achiziţii Publice (ANAP), prin care PMB va primi consultanţă tehnică pentru mai multe mari proiecte în Bucureşti, informează news.ro.

"Am semnat azi un protocol de colaborare cu Agenţia Naţională pentru Achiziţii Publice (ANAP), prin care Primăria Capitalei va primi consultanţă tehnică pentru mai multe mari proiecte în Bucureşti. ANAP are un parteneriat cu Banca Mondială pentru îmbunătăţirea proceselor de achiziţie publică din România, iar municipalitatea bucureşteană va beneficia şi ea de expertiza Băncii Mondiale", a scris Nicuşor Dan, joi pe Facebook.

El a explicat că "practic, marile achiziţii ale primăriei din perioada următoare vor fi ghidate de colaborarea noastră cu specialiştii Băncii Mondiale şi ANAP".

"În acest cadru, funcţionarii primăriei din zona de achiziţii publice vor participa la formări de specialitate, iar scrierea proiectelor şi derularea procedurilor de achiziţie vor primi îndrumarea experţilor de la Banca Mondială şi ANAP. Vom avea în consecinţă proiecte bine realizate şi proceduri de achiziţie bine conduse, ceea ce va determina atât reducerea timpilor de lucru pentru birocraţie, cât şi calitatea superioară a lucrărilor şi achiziţiilor de bunuri şi servicii pe care le va face Primăria Generală", a conchis edilul general.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb