NICUŞOR DAN: ''Două loturi pentru reabilitarea reţelei de termoficare, adjudecate''

G.U.
Miscellanea / 29 octombrie 2021

''Două loturi pentru reabilitarea reţelei de termoficare, adjudecate''

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat astăzi că Energetica a reabilitat până în prezent 8-9 kilometri de reţea de termoficare din cei 13 km care i-au fost repartizaţi la începutul anului şi că, în urma licitaţiei, au fost adjudecate alte două loturi care totalizează 20 de kilometri, transmite Agerpres.

În luna februarie, edilul general îşi exprima speranţa ca în acest an să poată fi reabilitaţi 53 de kilometri de conductă.

"Aveam 53 de kilometri la începutul anului. În februarie am alocat 13 către compania Energetica. Din aceşti 13, s-au făcut 8-9 în cursul acestui an. Ceilalţi 40 de kilometri au fost împărţiţi în patru loturi şi scoşi la licitaţie - aproximativ câte 10 kilometri pe fiecare lot. Două din aceste loturi au fost adjudecate, nu au fost contestaţii. Pe celelalte două loturi, care au fost comasate la unul singur, din raţiuni tehnice, a fost un singur competitor şi el a fost descalificat. În momentul de faţă este în contestaţie la CNSC. Dacă contestaţia este respinsă - ceea ce ne aşteptăm - o să dăm jumătate, deci 10 km din cei 20, către Energetica, compania noastră, care o să lucreze pe capete de reţea chiar în cursul acestei ierni. În plus de ce a făcut Energetica pe tronsonul din Ferentari au mai fost făcute înlocuiri cu conductă simplă - nu cu conductă preizolată - de către Termoenergetica", a arătat primarul, într-o conferinţă de presă susţinută la sediul PMB.

Nicuşor Dan anunţat în luna februarie începerea lucrărilor la un tronson de 13 kilometri din reţeaua de termoficare în zona Ferentari, adăugând că municipalitatea doreşte să realizeze în acest an lucrări şi în zonele Pantelimon, Colentina, Victoriei, Berceni.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb