NICUŞOR DAN: ''O să avem iarna viitoare o centrală provizorie la Titan''

G.U.
Miscellanea / 24 februarie 2021

''O să avem iarna viitoare o centrală provizorie la Titan''

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat, miercuri seara, că anul viitor va exista o centrală provizorie la Titan, iar asta va face ca avariile la termoficare să fie doar unele punctuale, informează Agerpres.

"În iarna asta am avut două tipuri de probleme, fie au fost avarii pe conducte, fie au fost avarii la CET (...). Iarna viitoare o să fie mult mai bine, pentru că o să avem o centrală. Avem o mare problemă pe est, pentru că e circuitul foarte mare, o să avem o centrală provizorie la Titan, unde s-a desfiinţat acum mai mulţi ani centrala şi iarna viitoare o să stăm mult mai bine decât iarna asta. Cu acea centrală, avariile o să fie punctuale", a spus Nicuşor Dan la Digi24.

Acesta a explicat că sunt două direcţii pe care se va merge pentru rezolvarea problemelor majore privind termoficarea din Capitală. Pe de o parte, sunt lucrări de reparaţii care au început, pe 15 kilometri, în februarie, iar pentru alţi 40 de kilometri de conducte va avea loc o licitaţie. Pe de altă parte, a spus edilul, sunt bani europeni care trebuie atraşi pentru lucrări în termoficare, notează sursa citată.

"În momentul de faţă avem un call center în primărie, unde oamenii se plâng când există avarii. În ultimele săptămâni lucrurile au fost mult mai bune", a afirmat primarul general al Capitalei.

Întrebat cât la sută dintre blocurile din Bucureşti sunt acum cu probleme în furnizarea căldurii şi apei calde, Nicuşor Dan a răspuns că "există undeva la 5% unde livrarea este sub parametri, în sensul în care sunt la cap de linie şi nu ajunge presiunea ca să dea căldură în parametri".

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Daca zici ca esti asa destept si vrei sa faci ceva, ia aminte:

    Voi primariile din orasele incalzite cu agent termic, pentru interventii trebuie sa dispuneti de CENTRALE MOBILE PE GAZ SAU MOTORINA, PACURA, ETC cu puteri de pana la cateva mii de KW capabile sa intervina la spitale, scoli, institutii si pentru incalzirea locala a locuintelor (blocurilor) in caz de avarii.  

    Aceste instalatii pot fi unele ale voastre, altele in subordinea celor de la ISU, ca si ei trebuie sa poata intervenii si nu ar fi rau ca si Ciuca sa aiba cateva ca si Armata are cu siguranta asemenea probleme.  

    Desigur ca astfel de instalatii mobile nu exista, insa nu este greu de proiectat si realizat asemenea lucrari, care prin conectarea la reteaua de gaz sa asigure caldura in orice situatie.  

    Ca prosti am avut destui. Si frig si necazuri.

     

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb