NOI RESTRICŢII DISCUTATE ÎN ŞEDINŢA CNSU: Se interzice ieşirea din localităţile cu o rată peste 3 la mie, magazinele se vor închide la ora 18:00

J.P.
Miscellanea / 25 martie 2021

Se interzice ieşirea din localităţile cu o rată peste 3 la mie, magazinele se vor închide la ora 18:00

Circulaţia persoanelor în afara localităţilor cu o rată mai mare de 3 cazuri de COVID la mia de locuitori ar putea fi interzisă. Propunerea a fost făcută în şedinţa CNSU care se desfăşoară la această oră. De asemenea, acolo unde rata este mai mare de 7 la mie, circulaţia în afara locuinţei va fi restricţionată începând cu ora 20:00, relatează Digi24.

La acestă oră autorităţile discută mai multe propuneri care ar putea fi adoptate în şedinţa CNSU şi transmise spre aprobare Guvernului.

Printre aceste decizii se numără interzicerea părăsirii localităţilor care au o rată de incidenţă mai mare de 3 la mie. Excepţie fac situaţiile în care este tranzitată localitatea sau pentru motive justificate cum ar fi în interes de serviciu, pentru îngrijirea unui minor sau a unei persoane bolnave sau în vârstă, ori pentru asistenţă medicală.

De asemenea, CNSU ar putea propune ca în localităţile unde incidenţa depăşeşte rata de 7 la mie să se interzică părăsirea locuinţei după ora 20:00 pe tot parcursul săptămânii. La o rată între 3,5 şi 7 la mie măsura ar urma să se aplice doar în weekend.

Magazinele se vor închide mai repede în weekend în localităţile cu o rată mai mare de 3,5 la mie. Ora propusă este 18:00. Dacă rata este mai mare de 7 la mie, magazinele vor fi închise la ora 18:00 pe tot parcursul săptămânii.

Se vor închide şi sălile de fitness.

Opinia Cititorului ( 6 )

  1. sa vedem cum paziti toate localitatile cu peste 3 la mie :))) si, pe bune, daca doua cu peste 3 la mie se invecineaza, tot asa, e voie doar cu declaratie? :))))) si daca localitatile sunt unite fizic? :))))))))) presimt ca se intoarce restrictia pe zone metropolitane, v-o mai amintiti? a durat vreo 3 saptamani, intre 15.05 si inceputul lui iunie, parca. si auziti, intr-o comuna cu 2000 de oameni, unde diferenta dintre 2 si 3 la mie e un om, unde incidenta o sa fie ba sub, ba peste 3 la mie de la o zi la alta, ce faceti? o zi declaratie, alta nu? doua da, 3 nu? :))))))))))))))

    io, cel putin, nu o sa mai stau sa bibilesc daca incidenta e 3,5 , 3, 4,25, 3,46, 7,83, derivata din xpatrat ori integrala din polinom. unde scrie ca sunt obligat sa cunosc cat e incidenta in fiecare localitate prin care trec? nici pe judete nu ar fi cu mult mai corect, ca poate in unele zone ale lui incidenta e 1, in altele 7. stiu! reinfiintam plasele interbelice, sa segmentam mai relevant populatia. 

    1. ai observat bine ce ai scris !!! = > "sa vedem cum paziti toate localitatile cu peste 3 la mie :))) si, pe bune, daca doua cu peste 3 la mie se invecineaza, tot asa, e voie doar cu declaratie? :))))) si daca localitatile sunt unite fizic? :))))))))) presimt ca se intoarce restrictia pe zone metropolitane, v-o mai amintiti? a durat vreo 3 saptamani, intre 15.05 si inceputul lui iunie, parca. si auziti, intr-o comuna cu 2000 de oameni, unde diferenta dintre 2 si 3 la mie e un om, unde incidenta o sa fie ba sub, ba peste 3 la mie de la o zi la alta, ce faceti? o zi declaratie, alta nu? doua da, 3 nu?"

      STII DE CE AU FACUT-O ASA?  

      De bani ma! De amenzi !  

      Sa innebuneasca oamenii de cap si apoi sa le fure banii cu amenzile!  

      Care dracu crezi ca sta sa se uite la acul lor indicator cum arata azi sau maine? Daca arata sub sau peste o valoare? Nu sta nimeni sa se uite!  

      Si ...pac! apar gaborii ...pac! ...amenda!  

      Li se rupe de virus ma!

      Ei banii oamenilor urmareau! Vor sa faca maxim de japca!  

    sa ma ierte Make & friends....

    dar ...  

    Baga-mi-as .................. in capul lor de ................ si de ................... ei cu mamele lor................ care i-au ................. uite unde sedeau dictatorii si cum dadeau ei frumos ordine !  

    Milioane de Ceausesti avem pe cap acuma!  

    Nu unul ca in 1989 !  

    Milioane si toti baga reguli peste reguli !  

    Cine crede ca o sa stea prostul dintr-un oras mic sau de la sat sa se uite dupa acul lor indicator cu ce incidenta e in fiecare zona?  

    Dar ce suntem ma, caini la Circ sa ne uitam dupa bagheta dresorului ?  

    Vedeti voi batuta maruntica pe calcaie pe capul vostru ca la Moldova cand s-or scula oamenii sa va calce in picioare!  

    1. ... iaca am ajuns si caini la circ sa ne uitam dupa bagheta magica a Statului !

      ...ce rusine!  

      ... in conformitate cu un articol publicat acu vreo doua zile ... tot specialisti sustineau ca banala raceala ne proteajza de virusi (mai) periculosi ... atunci, izolarea nu ne expune cumva exclusiv la virusi extremi??? ... acu vre-un an "se spunea" ca fumatul impiedica corana-ul pentru ca un plaman "vascos" impiedica legarea virusului la celula imbacsita ... sa nu mai vorbim despre faptul ca alcoolul este un dezinfectant "natural" ... efectul colateral fiind indepartarea depresiei, panicii si pesimismului :)) ...

    jeturi imputite de politicieni, distru privatul mic si mijlociu. Jeturi platite de M U E sa distruga privatul.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb