Noul Director Regional al BERD - în vizită la Bucureşti

V.V.
Bănci-Asigurări / 18 martie 2019

Mark Davis

Mark Davis

Noul Director Regional pentru România şi Bulgaria al Băncii Europene pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare (BERD), Mark Davis, a sosit astăzi la Bucureşti, informează instituţia într-un comunicat.

Delegaţia BERD, condusă de Jurgen Rigterink, prim-vicepreşedinte, şi Alain Pilloux, vicepreşedinte pentru Banking, a sosit la Bucureşti pentru discuţii cu autorităţile şi cu comunitatea de afaceri din România referitoare la climatul investiţional, modalităţile de intensificare a finanţării BERD în România dar şi la dezvoltarea infrastructurii şi atragerea investiţiilor străine, informează Agerpres.

Delegaţia BERD îl va prezenta în această vizită pe Mark Davis, noul Director Regional pentru România şi Bulgaria al băncii, care îşi va începe mandatul la 1 aprilie 2019. Din delegaţie fac parte, de asemenea, Charlotte Ruhe, Director General pentru Europa Centrală şi de Est, şi Matteo Patrone, care a coordonat operaţiunile în România şi Bulgaria între 2015 şi 2018, numit de curând Director Regional pentru Europa de Est şi Caucaz.

BERD este principalul investitor instituţional din România, cu investiţii de peste 8,3 miliarde de euro. În 2018, banca a angajat peste 400 milioane de euro în diferite sectoare ale economiei româneşti, potrivit comunicatului băncii.

Vizita de trei zile include întâlniri cu prim-ministrul Viorica Dancilă, cu ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, şi cu guvernatorul Băncii Centrale, Mugur Isărescu. De asemenea, delegaţia BERD va purta discuţii cu reprezentanţii comunităţii de afaceri.

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

30 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9769
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4906
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2932
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9203
Gram de aur (XAU)Gram de aur364.5107

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb