Novum Business Invest şi Crosspoint Real Estate au vândut peste 40 de apartamente în octombrie pentru Novum 56

F.D.
Bănci-Asigurări / 20 noiembrie 2023

Novum Business Invest şi Crosspoint Real Estate au vândut peste 40 de apartamente în octombrie pentru Novum 56

Pe baza unei strategii reziliente cu obiective clare, dezvoltatorul imobiliar Novum Business Invest, alături de Crosspoint Real Estate, furnizor local de servicii imobiliare şi unicul partener în procesul de vânzare al proiectului Novum 56, anunţă un număr record de vânzări de apartamente în octombrie - peste 40 de unităţi rezidenţiale vândute într-o singură lună, conform unui comunicat de presă al companiei.

Proiectul cuprinde în prima sa fază 704 de unităţi rezidenţiale, dintre care 165 garsoniere şi 539 de apartamente cu două şi trei camere, precum şi 867 de locuri de parcare. Valoarea totală a investiţiei preconizate pentru faza întâi este estimată la peste 21 milioane euro.

Vândute în proporţie de 90%, primele trei corpuri finalizate ale primei faze ale dezvoltării cuprind un număr total de 286 de apartamente şi garsoniere ce urmează să fie predate clienţilor în următoarele luni, la obţinerea recepţiei. În prezent, dezvoltatorul a demarat lucrările de construcţie pentru următoarele patru corpuri de locuinţe din această fază, în care va livra în total 418 unităţi, prima scară fiind vândută deja în proporţie de 65%. Termenul de predare pentru următoarele două corpuri din această etapă, este programat spre finalul anului 2024.

"Noile măsuri propuse de guvern, aşteptate să intre în vigoare din 2024 vor avea un impact semnificativ asupra pieţei imobiliare. Intenţia declarată a autorităţilor de a majora o serie de taxe, printre care şi TVA-ul minim aplicabil la achiziţionarea unei locuinţe nou-construite a generat anul acesta o creştere a vânzărilor pe piaţa imobiliară. Conform legii, contractele încheiate în 2023 beneficiază de o cotă de TVA redusă la 5% pentru locuinţele până în 600.000 lei, condiţionată de finalizarea proiectului în 2024. În lumina noilor măsuri guvernamentale, proiectul imobiliar Novum 56, se încadrează în cerinţele impuse de lege. Cu termen de livrare în decembrie 2024, proiectul oferă viitorilor rezidenţi un avantaj în contextul fiscal actual. Astfel, vânzările record din luna octombrie reprezintă o dovadă în plus a calităţii pe care o oferă proiectul Novum 56 fiind susţinute, în acelaşi timp şi de rezultatul măsurilor fiscale, ce vor intra în vigoare din 2024.", declară Victoria Ardelean, Senior Account Manager, Residential, Crosspoint Real Estate.

"Lucrările de construcţii pentru proiectul Novum 56 au fost începute în toamna anului 2021, având ca obiectiv declarat - crearea unei comunităţi dinamice într-o zonă în plină dezvoltare din vestul Capitalei. Desi începutul anului 2022 ne-a adus multe provocări, în special problemele ivite în lanţul de aprovizionare şi creşterea accelerată a preţurilor materiilor prime şi materialelor, am păstrat ritmul construcţiei, am reuşit reducerea decalajelor, iar cu sprijinului colaboratorilor şi «comitmentul» clienţilor noştri am găsit cele mai bune soluţii pentru a finaliza cu succes cele trei blocuri", declară Alin Popa, CEO Novum Invest.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. nu sunt vandute! sunt in contracte de optiuni!

    si speculare rotativa! 

    s c c r e t 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb