NUNTA PRINCIPELUI NICOLAE: Membrii Casei Regale a României nu participă la eveniment

T.T.
Miscellanea / 30 septembrie 2018

Nicholas Michael Medforth-Mills şi Alina-Maria Binder (sursa foto: Twitter)

Nicholas Michael Medforth-Mills şi Alina-Maria Binder (sursa foto: Twitter)

Actualizare 14:40. Lista invitaţilor la nunta principelui Nicolae

Conform Biroului de presă al principelui Nicolae al României, cavaleri vor fi Mihai Binder (fratele Alinei), Andrew Griffiths (UK), Charles-Antoine Uyttenhove (Belgia), Bejan Alizaddeh (UK), James Dalzell (UK), Bogdan Macarie (RO). Domnişoare de onoare sunt Elizabeta-Karina de Roumanie, Mihaela Şerban, Raluca Tilea, Yvonne Persic, Denisa Fătuşan şi Ana-Maria Burcea.

Printre invitaţi se numeră Alteţa Sa Prinţesa Eleonore of Schaumburg-Lippe (stră-stră-nepoata Regelui Frederick al VIII-lea al Danmarcei), prinţul Grigore Ghyka, contele Hubertus Droste zu Vischering von Nesselrode-Reichenstein, contele Elemer Jankovich-Besan, baronul Philip Rinn of Earlston, ÎPS Calinic (delegat de către Patriarhul Daniel), Vlad Oprea, primarul din Sinaia, Elizabeta-Karina de Roumanie, Familia Raţiu-Nicolae, Sasha, Indrei & Pamela Irina Freisacher - din familia Rosetti şi Familia Don Gregor Roy Chowdhury, părintele Iustin de la Mănăstirea Oaşa, Simina Filat - designer, Alex Tudoroiu - Designer, Marsay Alexandra Dulgheru, jucatoare de tenis şi Raul Badiu, pilot de raliu.

-----

Principele Nicolae, nepotul regelui Mihai, şi logodnica sa, Alina-Maria Binder se vor căsători astăzi, la Sinaia, unde vor avea loc atât ceremonia religioasă, cât şi recepţia de după eveniment. La nuntă vor participa numeroşi reprezentanţi ai nobilimii din Europa, precum şi persoane publice din ţara noastră, însă pe lista invitaţilor nu se regăsesc numele membrilor Casei Regale a României.

Nunta principelui Nicolae a intrat şi în atenţia presei internaţionale. "The Economist" numeşte evenimentul "o nuntă aproape regală" şi scrie că "principele Nicolae Medforth-Mills, nepotul regelui Mihai al României, se căsătoreşte duminică, 30 septembrie, dar evenimentul nu va fi nunta regală pe care toată lumea o aştepta. Speranţele lor de a reinsta un rege sau o regină pe tronul României s-au împiedicat în ajungerea la un consens privind linia de succesiune", notează publicaţia.

"The Economist" aminteşte de un sondaj potrivit căruia 70% dintre români ar dori un referendum pe tema reinstaurării monarhiei în ţara noastră, dar precizează că încrederea pe care opinia publică o acordă membrilor Casei Regale izvorăşte, mai degrabă, din dezamăgirea în legătură cu liderii politici.

"Prinţesa Margareta, fiica cea mare a regelui Mihai, este în prezent «custodele Coroanei». În 2015, printr-un decret regal, regele Mihai l-a exclus pe principele Nicolae din linia de succesiune a Casei Regale, după ce acesta a fost acuzat că are un copil nerecunoscut, lucru pe care principele l-a negat", scrie "The Economist".

Cununia religioasă dintre principele Nicolae şi Alina-Maria Binder va avea loc la Biserica Sfântul Ilie din Sinaia, iar un sobor de preoţi împreună cu Înalt Prea-Sfinţitul Calinic al Argeşului şi Muscelului vor săvârşi Sfânta Taină a Cununiei. Slujba este programată pentru astăzi, de la orele 14:30, iar cei care vor dori să urmărească desfăşurarea evenimentului o vor putea face pe un ecran amplasat în afara bisericii, potrivit surselor de presă.

Pe pagina sa de Facebook, principele Nicolae a publicat şi invitaţia la nuntă, în care participanţii sunt invitaţi la ceremonia religioasă şi la recepţia de celebrare a căsătoriei. Aceştia vor trebui să respecte şi un dress-code, să poarte ţinute cu rochie de zi şi pălărie, uniformă, ţinută elegantă sau costum de zi.

Opinia Cititorului ( 4 )

  1. MONARHIA SALVEAZĂ ROMÂNIA +300 VOTAŢI ...

    ..Ca din ce am auzat, cica nu ar fi participat nici o casa regala de prin Europa la acesta ceremonie si implicit la petrecerea care tocmai e in desfasurare~.....Pacat ! Si ciudat pina la urma !! Ca pina si mama lui Nicolae a refuzat sa participe la aceasta nunta...Mai-Mai-Mai-Mai ! Ce tii si cu "regalitatea" asta de tip nou, cu cutumele-metehnele si regulile LOR cele invechite de tip feudal_!!..In fine ! Noi cei multi insa nu facem prea mari griji in privinta asta, caci stim si noi ca si la Ei in familia lor regala si de tip autohton, dincolo de titluri nobiliare cu care se impopotoneaza si defileaza fiecare dintre ei, pina la urma tot_LOVEAUA_Groasa e cea care vorbeste-dicteaza si face viata mai frumoasa adica e~1_LG !_...Pacat inca ca principele Nicolae nu a trimes invitatii si altor categorii de "Nobili", dintre astia mai de moda noua si aparuti imediat dupa 1990, unii cu averii de zeci si sute si sute de milioane de Euroi sau Dolari, averi fiind plamadite doar prin afaceri cu statul si implicit prin JAF si HOTIE sistematica pe spinarea celor muUullllti..De au reusit sa il sperie pina si pe .VV. Ponta pe vremea cind isi incepea ucenicia in maretul nostru Partid_Social_Democrat__"Daca stiam ca in partidul asta unii au facut averi mai mari ca pe vreme lui Al-Capone, ramineam in Procuratura"..Da ! Puteau foarte bine sa fie invitati ca doar sunt si dumnealor niste persoane onorabile pina la urma-urmei~..Adica "nobilul" A. Nastase nu putea fi invitat ???..Iata un marunt si edificator exemplu dar si altii si altii dintr-un top 300 ~...~Cu totii fiind boieri de moda noua asa cum spune_AM !..._+=+_.."~Comunisto-Kapital isto~Feudali~"...Noi asa le zacem ! Si le spunem Feudali pt. ca procente mari si semnificative din averile LOR cele COLOSALE sau acumulat si acumulat prin saracirea fara mila si pe mai departe a grosului populatie alaturi si impreuna cu distinsii politiceni~ ~..Deci puteau fi foarte frumos invitati de catre principe !......Nu'u ! Astia de moda noua_( si ex_Comunisti sau_SECU" )_si bogati puuutrezi' sau dus la unul pe la 1 de al LOR~'d'~, adica petrec clipe unice si de neuitat la nunta din Budapesta a unicului Cristi Borcea~...~E deal nostru~~!!!~~......~~~~...

    A fost o nunta pseudoregala pentru intemeierea unei moraliste familii.Cu un mire care se crede moral desi a fost ,,descalificat,,in public de catre bunicul sau pentru fapte nedemne de un tanar care se vrea a fi responsabil,al carui copil nerecunoscut legal se afla intr-o alta familie dupa ce incercase cu ,,subtile motive traditionale,, - nu e de la portul bunicii alinei bi..!!!, - de a oferi ajutor banesc pentru ca mama acelui copil sa faca avort - foarte moral,tanarul mire!!!,dupa ce a fost acuzat de violare de domiciliu si agresiune la casa bunicului sau,dupa ce a fost mustrat public pentru comportamentul sau,acest ,,moral,, mire si-a gasit perechea morala pe masura caracterului,Calinic al argesului neputand spune despre calitatile ei nimic,doar sa aduca si ea apa rece!!! Pentru acesti mire si mireasa cu cetatenie uk obtinuta "nuptial" , plini de ,,morala,, Drapelul Romaniei a fost facut fata de masa in biserica???!!!Cu ce drept au depus la monunentul EROILOR ROMANIEI flori folosite la nunta? Asta e respectul lor pentru EROII NEAMULUI? Nici TRICOLORUL nu l-au pus la toate crucile ostasilor cazuti in razboi ci doar la cele care apareau in cadru la tv.Si ca nesimtirea sa fie completa cei doi miri ,,moralisti,, s-au intors cu partea dorsala in timpul intonarii imnului regal de catre un grup coral adus de la sute de km.Sfatul lui Calinic pt acesti ,,moralisti,, a fost sa puna mana la munca,sa sape santuri,sa vopseasca garduri si sa nu astepte mosteniri nemuncite. Dar mirii ,,moralisti,, se autointituleaza ca sunt ai Romaniei desi romanii nici nu vor sa stie ca ei mai exista!!! O nunta pseudoregala cu caractere ,,morale,,.

    Oare cine nesocoteste hotararea Regelui Mihai despre calitatea morala a lui nicolae? Cum se sterge cu buretele depravarea sa cu ocazia caravanei pe biciclete urmata de gesturi si fapte reprobabile,a se vedea caracterul marsav de a-si pastra el imaginea sugerand unei femei sa faca avort dar,si comportamentul huliganic de la locuinta Regelui din elvetia.Cine il "imbranceste" pe nicolae in atentia publicului ca ,,solutie morala,, pt societatea politica romaneasca a uitat proverbul cu lupul si naravul!!! nicolae e vopsit cu o nuntasemiregala mai ales cate eforturi s-,au facut pana i s-a gasit mireasa cu un caracter asemanator lui. Astia doi sunt viitori ceausesti au Romaniei.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb