nZEB Expo, eveniment dedicat construcţiilor eficiente energetic, în premieră la Bucureşti

Comunicate de presă #Construcţii / 7 mai

nZEB Expo, eveniment dedicat construcţiilor eficiente energetic, în premieră la Bucureşti

nZEB Expo, cel mai mare eveniment local din domeniul construcţiilor eficiente energetic, va avea loc în premieră la Bucureşti, între 14-16 iunie 2024, la Romexpo, Pavilion B2.

Evenimentul are ca obiectiv informarea publicului asupra principiilor nZEB şi de casă pasivă, oferind într-un singur loc şi într-un mod accesibil toate informaţiile necesare pentru a construi corect şi sustenabil. Intrarea publicului la nZEB Expo este gratuită, cu înscriere în prealabil pe website.

nZEB Expo are ca scop schimbarea fundamentală a modului în care se construieşte în România, fiind un eveniment de referinţă în domeniul construcţiilor eficiente energetic, ce pune la dispoziţia publicului know-how integrat despre standardele nZEB şi de casă pasivă. Inspirat de marile evenimente europene din domeniu, expoziţia îşi propune să devină principalul eveniment de profil din Europa de Est şi Sud - Est, accelerând tranziţia către construcţii eficiente şi independente energetic.

Evenimentul va avea anul acesta două ediţii - la Bucureşti, între 14-16 iunie şi în Cluj-Napoca, în perioada 1-3 noiembrie. Expoziţia se adresează celor care doresc să construiască sau să îşi renoveze locuinţa la standardele actuale de eficienţă energetică, conceptul şi desfăşurarea evenimentului având rolul de a-i ghida în tot procesul. Astfel, vizitatorii vor avea acces la oameni cheie din industrie, precum arhitecţi, ingineri, meşteri, auditori energetici, dezvoltatori imobiliari, constructori, producători de materiale de construcţii şi alţi profesionişti specializaţi în sustenabilitate şi eficienţă energetică.

"nZEB Expo este un pas important în direcţia construcţiilor sustenabile în România, puţin dezvoltată la momentul actual. Ne dorim ca acest eveniment să devină un punct de referinţă regional pentru toţi cei interesaţi de eficienţa energetică şi de construcţiile viitorului. Misiunea noastră este să educăm publicul asupra principiilor nZEB şi de casă pasivă, oferindu-le informaţiile necesare pentru a construi corect şi sustenabil, respectiv să-i ghidăm prin tot procesul realizării unei construcţii eficiente energetic. Pe termen lung, ne propunem să avem un rol semnificativ în accelerarea tranziţiei către clădiri nZEB şi pasive, aducând împreună toţi factorii relevanţi din industrie şi promovând cele mai noi tehnologii şi materiale din domeniul construcţiilor sustenabile", a declarat Marius Şoflete, inginer proiectant de case pasive şi co-organizator nZEB Expo.

nZEB Expo, în premieră la Bucureşti - peste 15.000 persoane aşteptate

Pentru prima dată în Capitală, nZEB Expo va avea loc în perioada 14-16 iunie 2024, la Romexpo, Pavilion B2, unde sunt aşteptaţi peste 15.000 de specialişti şi persoane interesate de construcţii eficiente energetic. Evenimentul se va desfăşura pe 3 scene, vor fi prezenţi peste 150 de expozanţi şi 50 de speakeri, ce vor oferi peste 20 de ore de know-how în domeniu şi 27 de workshop-uri.

nZEB Expo integrează o diversitate de activităţi şi oportunităţi, atât pentru expozanţi şi parteneri, cât şi pentru beneficiari, precum: conferinţe şi paneluri de discuţie, în care vor urca pe scenă cei mai relevanţi speakeri din industria construcţiilor, atât din România cât şi din străinătate; workshop-uri tematice şi interactive, în care profesionişti şi meşteri fac demonstraţii live, aplicate pe materiale şi tehnici de lucru; expoziţie în aer liber, cu tiny house-uri şi construcţii pre-fabricate sau evenimente speciale, precum lansări de produs din zona materialelor de construcţie, certificări de materiale în standard de casă pasivă, dar şi certificări live de construcţii pasive. Pe de altă parte, în business lounge, zona dedicată de networking, expozanţii şi partenerii pot iniţia relaţii de business, iar pentru o experienţă completă evenimentul include şi o zonă de relaxare, pentru odihnă, mâncare şi răcoritoare.

Ziarul BURSA este partener media al evenimentului.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb