OANA-MARCIANA ÖZMEN, SECRETAR AL COMISIEI PENTRU INDUSTRII ŞI SERVICII DIN CAMERA DEPUTAŢILOR: ''Renovarea clădirilor publice şi a spitalelor din punct de vedere al eficienţei energetice este o temă care priveşte siguranţa cetăţenilor''

G.U.
Politică / 27 mai 2021

''Renovarea clădirilor publice şi a spitalelor din punct de vedere al eficienţei energetice este o temă care priveşte siguranţa cetăţenilor''

Renovarea clădirilor publice şi a spitalelor din punct de vedere al eficienţei energetice, pentru a optimiza pe termen lung consumul banului public, este o temă care priveşte totodată siguranţa cetăţenilor, a afirmat deputatul Oana-Marciana Özmen (USR PLUS), membru al Comisiei pentru industrii şi servicii din Camera Deputaţilor, într-o postare pe pagina personală de Facebook.

''Am avut astăzi o întrevedere cu E.S. Domnul Søren Jensen, Ambasador al Regatului Danemarcei în România, Domnul Consilier Razvan Stroe si Doamna Raluca Elena Ghiniţă, Asistent Departament Comercial, privind tema eficienţei energetice a clădirilor. La această întâlnire au fost alături de mine Domnul Sandor Bende, Preşedintele Comisiei de Industrii şi Servicii, şi Domnul Adrian Giurgiu, membru în Comisia de Mediu şi Echilibru Ecologic.

Renovarea clădirilor publice şi a spitalelor din punct de vedere al eficienţei energetice, pentru a optimiza pe termen lung consumul banului public, este o temă care priveşte totodată siguranţa cetăţenilor.Toate clădirile publice au un consum energetic mare, inclusiv spitalele, de aceea am discutat despre modul în care putem adapta exemplele de bune practici ale unor proiecte de renovare, de la legislaţie până la implementare'', a menţionat deputatul Oana-Marciana Özmen.

De asemenea, Oana-Marciana Özmen, a precizat: ''Domnul Preşedinte Sandor Bende şi Domnul Deputat Adrian Giurgiu şi-au exprimat interesul privind abordarea temei eficienţei energetice.

În calitate de deputat şi Secretar al Comisiei de Industrii şi servicii, am precizat în cadrul dezbaterii ca se impune o clarificare în materie de legislaţiei pe domeniul renovării clădirilor, însă este necesar concursul antreprenorilor care vor executa astfel de lucrări''.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb