Olaf Scholz consideră că Putin pare incapabil să câştige războiul pe câmpul de luptă

V.G.
Internaţional / 24 noiembrie 2022

Olaf Scholz consideră că Putin pare incapabil să câştige războiul pe câmpul de luptă

Cancelarul german Olaf Scholz a condamnat ieri bombardamentele forţelor ruse asupra infrastructurii civile din Ucraina, argumentând că şansele Rusiei de a câştiga pe câmpul de luptă au dispărut, transmite dpa, potrivit Agerpres.

"Acest bombardament terorist împotriva populaţiei civile trebuie să înceteze imediat", a spus liderul german, după o întâlnire cu preşedintele cipriot Nikos Anastasiadis la Berlin.

Cancelarul german a mai declarat că preşedintele rus Vladimir Putin demonstrează încă o dată cât de nemilos continuă acest război: "Un război pe care nu-l mai poate câştiga deloc pe câmpul de luptă, asta pare clar", a spus Scholz, făcând apel la preşedintele rus să pună capăt războiului.

Opinia Cititorului ( 17 )

  1. Ce glumet esti ma Olaf. Putin se bate cu toate europa, SUA si UK. Putin in curand o sa lanseze nucleara si atunci va linistiti toti, ca altfel nucleara vine si la voi. Cu toate resursele umane si de armament bagate in Ucraina de NATO, SUA, UE si UK nu sunteti in stare sa il invingeti pe Putin. Nu puteti sa le explicati oamenilor din UE de ce trebuie sa plateasca pentru razboiul din Ucraina. De ce ne saraciti pe fata. Ucraina nu este in NATO, nici in UE? Si atunci care este treaba noastra sa suportam aceate costuri ale razboiului? Hm, asa vrea SUA.

    1. Ești sărac din cauza lenei.

      putin se bate cu o armata de zece ori mai mica, dotata la limita supravietuirii cu vechituri sau un numar insuficient de echipamente si munitii

      iar cu toate astea pierde 

      ARE PERFECTA DREPTATE D-L DE LA nr 1. !!!!!!!! TU NU AI DREPTATE , ORTODOXULE DE LA nr 1.1. !!!!!! NU E VORBA AICEA , DE LENE !!!!!!! MUNCA ESTE DE MULTE FELURI ; POTI SA MUNCESTI CUM AM MUNCIT EU , AFARA IN STRADA , LA MUNCA FIZICA , LUPTANDU-MA CU TEVILE DE TERMOFICARE , CU SACII DE CIMENT SI DE IPSOZ , LA DEMONTAREA SI MONTAREA LA LOC A COMPENSATORILOR CU CHEILE DE 55 CM , LA DEMONTAREA DE CONTOARE APA CALDA SI CALDURA DIN BLOCURI SI REMONTAREA LOR ULTERIOARA ( FIR-AR A DRACULUI DE CALDURA , CARE O MAI AVEM NOI , ASTAZI , IN CASE !!!! ) ; S-AU , POTI MUNCI DIN BIROU , LA HARTOAGE , S-AU LA UNA - ALTA !!!!!!!!! POTI MUNCI DIN CASA , FARA SA MAI IESI AFARA , IN FRIG SI PLOAIE ( AIA , BOIERI !!!! ) ; VEZI , EU , DACA AM BAUT CERNEALA LA SCOALA ????? AM MUNCIT IN MOD COMUNIST !!!!!!!!! STAHANOV !!!!!!!!! POTI SA AJUNGI BOGAT SI FRUNZARIND DIN CATEVA CLAPE , CUMPARAND S-AU VANZAND ACTIUNI PE BURSE !!!!!!!!!!! S-AU SMECHERIND CU MONEDELE ALEA DE TIP ''''''' BITCOIN ''''''' !!!!!!!!!!! VEZI ???? NU ACUZA PE NIMENEA DE LENE !!!!!!!!!!!!! CA SI PUTUROSII , POT FACE BANI !!!!!!!!!!! REVENIND : D-L DE LA nr 1. STIE EL , BINE CE ZICE !!!!!!! PUTIN , IN IDIOTENIA LUI NETARMURITA , LUPTA DE FAPT CU TARILE NUMITE BINE DE TOT , DE DUMNEALUI AICEA !!!!!!!!!!! CARE , ZIC IN SINEA LOR : INTARATA-I DRACE , CA SI MIE A-MI PLACE !!!!!!!!!! CATI OR MURII , SI DE LA AIA SI DE LA AIALALTII , E TREABA LOR !!!!!! TREBUIE FOLOSITE SI VERIFICATE ACOLO , PE TEREN , EFICIENTA A TOT FELUL DE ARME , SI ''''''' REGLAREA LOR ''''''' IN VIITOR !!!!!!!!!!! PENTRU : O MAI BUNA EFICIENTA MILITARA !!!!!!!!!!! RESTUL ?????????? E TACERE !!!!!!!!!!!!!!!

      SI , NU-I ADEVARAT , D-LE DE LA nr 1.2. !!!!!!!!!!! ARMATA RUSA , ACUM , IN MOMENTUL DE FATA , NU ARE MAI MULT DE 250.000 DE OAMENI !!!!!!!!!!! CA , N-ARE DE UNDE !!!!!!!!!!!!! O MARE PARTE DIN RECRUTI ( PIFANI ) , INCA SE MAI ANTRENEAZA , PE UNDE SE ANTRENEAZA !!!!!!!!!!!!! SI ORICUM , NU SANT BUNI DE NIMIC !!!!!!!!!!!!! ARMATA PITICULUI , ARE PESTE 1.000.000 DE OAMENI , DINTRE CARE VREO 22 % SANT FEMEI , E DREPT , DAR MAI BUNE LUPTATOARE DECAT PUSTII ADUSI DE ACASA DE PUTIN , CARE INCA , NU STIU UNDE SE AFLA DE FAPT !!!!!!!!!!!!! 1 RUS CAM LA 4 UCRAINIENI , CAM ASTA E NIVELUL ACUM !!!!!!!!!! UCRAINIENII SANT MOTIVATI , SI LUPTA CU INDARJIRE , UCID SI PRIZONIERI CAND LE E LA INDEMANA , INTR-UN RAZBOI , ASTA ESTE , TREBUIE SA NU FACI PROSTIA CA SA TE PREDAI NIMANUI , CA NU STII DACA MAI AJUNGI VREODATA INTR-UN CENTRU DE DETENTIE , POTI SA FII '''''' EVAPORAT '''''' PE DRUM DE VREUN PAZNIC FRUSTRAT ......... AR FI MULTE DE SPUS ......... UCRAINA , MERITA DIN PLIN CE L-I SE INTAMPLA , DUPA PAREREA MEA , AR MERITA MULT MAI RAU ............ AU FOST , SANT SI V-OR FI VESNIC , NISTE ''''''' NEPRIETENI ''''''' AI ROMANIEI !!!!!!!!!!!!!! NU NE-AU SUFERIT NICIODATA CA NEAM !!!!!!!!!!! ACUMA , DOAR SE FOLOSESC DE NOI , SI DE BUNATATEA NOASTRA , EU VAD LUCRUL ASTA , LA FIECARE PAS .............. SPER , SINCER , SA AIBE PARTE DE 1 IARNA , CA LA ASEDIUL LENINGRADULUI DINTRE ANII 1941 - 1944 !!!!!!!!!!!! ALTCEVA MAI BUN , NICI NU MERITA !!!!!!!!!!!!!!!!

      Ai renunțat la muncă în stradă pentru propagandă sovietică?

      Dvs sunteti probabil un bugetar gras,cu masina la scara si mancati la cantina partidului !!! Altfel nu-mi imaginez de ce-l contrati pe "anonim" care are perfecta dreptate.Dar asa a fost si va fi: "satulul nu-i crede flamandului".

      care milion de ucrainieni, nu mai sunt praf si pulbere, nu facusera nspe runde incorporari de adunasera toti pensionarii de pe bancutele din fata blocului?!?

      care 250 de mii de adolescenti rusi, ai pus si toate trupele adunate din Donbass, Cecenia si pe puscariasii de la Wagner?!?

      Sunt sarac ca sunt furat de voi ma securistilor.

      Cât aveai la tine? :)

      Razi tu razi, dar nu e rasul tau.

      E păcat de Putin, era un dictator cu potențial. A pus-o!

    Se pare ca incepe sa se vada

    luminita de la capatul tunelelui 

    Nici americanii nu au castigat razboiul in Siria dar au ruinat'o. Aceeasi treaba fac si rusii in Ucraina, dar pe o suprafata de 3 ori mai mare.

    1. Au ruinat Rusia. :)

      Rusia este bine-mersi. Dar UCraina este praf si pulbere. Iar Germania face cersetorie economica internationala.

      Bine! Merci! Nu te pui cu săracii. Te bat cu lipsurile. :)

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb