OLGUŢA VASILESCU: Îl asigur pe Iohannis că voi fi foarte vizibilă în perioada următoare

I.M.
Politică / 5 martie 2019

Lia Olguţa Vasilescu

Lia Olguţa Vasilescu

Deputatul PSD Olguţa Vasilescu a declarat ieri că, în calitate de purtător de cuvânt al PSD şi consilier onorific al premierului pe transporturi, va fi "foarte vizibilă în perioada următoare".

"Din postura de purtător de cuvânt al PSD şi consilier onorific pe transporturi, ceea ce dumnealui (Klaus Iohannis - n.r.) nu şi-a dorit sub nicio formă să ajung acolo (la conducerea Ministerului Transporturilor - n.r.), îl asigur pe domnul Klaus Iohannis că voi fi foarte vizibilă în perioada următoare", a spus Olguţa Vasilescu la Parlament, scrie Agerpres.

Întrebată dacă preşedintele Klaus Iohannis i-a făcut un bine prin faptul că a refuzat de mai multe ori numirea sa în funcţia de ministru al Transporturilor, ea a răspuns: "Nu cred că s-a gândit la persoana mea sincer când a făcut asta, cred că s-a gândit doar la campania lui electorală".

Lia Olguţa Vasilescu a afirmat că în următoarea perioadă va ocupa funcţiile de consilier onorific pe transporturi al premierului Viorica Dăncilă, purtător de cuvânt al PSD, secretar al Camerei Deputaţilor, mai scrie Agerpres.

Ea a explicat, în legătură cu preluarea funcţiei de purtător de cuvânt al PSD, că a avut o discuţie cu conducerea partidului. "Am avut o discuţie înainte. Eu am şi spus-o că în momentul în care nu mai am presiunea actului de guvernare, în sensul că am de condus un minister, care este suficient de greu, vreau să mă implic mai mult în viaţa de partid", a afirmat Olguţa Vasilescu.

Opinia Cititorului ( 13 )

  1. Draga d-na Olguta, daca nu stiati, "Iohannis" este presedintele acestei tari pe care vreti s-o tineti in mocirla mojiciei. Va rog, invatati sa-i acordati titulatura adecvata unui presedinte, sa-l respectati ca sa fiti respectata si in special pt ca cetatenii acestei tari de care toti fugim sa vada un model de conduita, sa faca si ei la fel, sa poata fi mandri ca sunt romani, sa se respecte unii pe altii.

    Pestele de la cap se impute

    PS Paradoxul este ca sunt fost craiovean ca si dvs si chiar va port si ceva simpatie dar nu-mi place degradarea. 

    1. Mandatul încetului la minte a aproape gata. Grofii wannabe așezați tocmai în vârf îți susțin observația că peștele se împute de la cap. Unde nu-i cap, vai de sărăcani.

      La PSD singurul purtator necesar este purtatorul de actiuni la purtator (au multe de-astea). Chiar si sigla ar trebui schimbata din trandafiri in actiuni volante (sa stie tot romanul unde merg banii lui)

      PSD este partidul in care membrii nu sunt in stare sa vorbeasca corect si onest motiv pentru care trebuie sa le "poarte" cineva cuvintele (si nu cuvantul pentru ca nu au cuvant). 

      Deci Olguta va fi purtatoarea de cuvinte (ca Vasilica nu este capabila) iar purtatoare de cuvant nu poate fi pentru ca PSDistii nu au cuvant. 

      Deci, titulatura corecta este "purtatoarea de cuvinte a PSD-ului", ca sa fie clar.

      Asteptam gasirea si numirea unui purtator de averi al PSD-ului (ca de-astea au din belsug) si cu siguranta nu si le pot cara singuri (e grele pentru ei si cu risc mare de puscarie). Noroc cu Tudorel, sclavul suprem, care lucreaza de zor la abolirea justitiei in RSR ca apoi sa poata fi spalate marile averi cinstite obtinute din comercializarea buchetelor de 3 trandafiri (la purtator). 

      Bravoo excelenta postare!

      Președinții PNL sunt mai fini, direct angajați fictiv la firmele SRI.

      Se observa foarte clar cum securismul din latrina 3 a turnatorului felics lasa urme neuropsihiatrice pe termen lung ; doctorii neuro recomanda - dupa ciomagelile primite de mutantul badea- camasa de forta !

      Chiar ma intrebam ce s-a intamplat de nu ai postat inca si pentru moment am crezut ca azi ti-ai luat pastila dar am gresit. Nici astazi nu ti-ai luat pastila, puisor.

      Puișor de securist stalinist, i-a venit solda lui Orban? El din ce naiba să trăiască dacă nu din bani furați de firmele SRI de la stat?

      Eu, Olguta, in calitate de purtatoare de cuvinte a PSD-ului, doresc sa atribui premiul "3 trandafiri furati din buzunarul romanilor" domnului ilustru consilier Valcov pentru ca (cinste lui si mie ca fac parte dintr-un asa partid onest):

      "firmă din Slatina a beneficiat, anul trecut, de acordarea de către diferite instituţii publice a unor contracte în valoare totală de aprope 8 milioane de euro. În contractele respective, executantul lucrărilor este firma de construcţii Aceti SRL din Slatina, societate care apare într-un dosar penal instrumentat de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie ca fiind controlată de Darius Vâlcov, actualul consilier de stat, fost primar al municipiului Slatina. 

      Conform documentelor aflate pe sis-temul electronic de achiziţii publice - SEAP - firma ACETI SRL a primit, anul trecut, contracte de lucrări publice în valoare de 34,4 milioane lei (peste 8 milioane de euro). Aceasta în condiţiile în care, în anul 2017, aceeaşi firmă primea un singur contract de lucrări publice, în valoare de 600.000 lei. 

      Cele mai multe contracte din 2018, adică după ce Vâlcov a devenit consilier al prim-ministrului Viorica Dăncilă, au fost încheiate prin încredinţare directă de edilii unor localităţi către SC Aceti SRL. 

      Astfel, primarul comunei gorjene Jupîneşti a încheiat, pe baza unei proceduri simplificate, un contract de 8,93 milioane lei cu societatea din Slatina. Tot în 2018, grădiniţa cu program prelungit nr.8 din Slatina a acordat prin încredinţare directă un contract de aproape 400.000 de lei, sub limita de 100.000 de euro prin care se pot da contracte fără licitaţie. În acelaşi oraş din judeţul Olt, Colegiul Economic "Petre S. Aurelian" a încheiat, prin încredinţare directă, cu Aceti SRL un contract în valoare de 162.035 de lei. Contract, la care ulterior, s-a adăugat un altul, cu acelaşi colegiu, prin atribuire directă. În valoare de 254.348 lei. 

      Se pare că anul trecut, firma apropiată lui Darius Vâlcov s-a specializat în reabilitarea unităţilor de învăţământ, atât timp cât Colegiul Naţional Vocaţional "Nicolae Titulescu" din Slatina i-a încredinţat direct o lucrare în valoare de 362.567 de lei. 

      Cu toate acestea, cel mai mare contract, în valoare de 23,8 milioane lei, a fost semnat de firma Aceti SRL cu Agenţia Naţională de Îmbunătăţiri Funciare. Contractul vizează refacerea amenajării sistemului de irigaţii din localitatea Borcea de Sus, judeţul Călăraşi, programul naţional de reamenajare a acestor sisteme fiind demarat de Petre Daea, ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale. Nimeni altul decât colegul de partid şi din Guvern al consilierului de stat Darius Vâlcov". 

      Citeste mai jos, la 1.8, daca vrei sa afli cine fura de la stat. Deci Valcov este SRI-ist. Uite dovada ca SRI-ul lucreaza de fapt pentru Dragnea si guvernul Dancila. Ha, ha, ha!

      Veorica vorbeste repede si prost chiar daca citeste iar Dragnea improasca elucubratii populiste

    Cred ca Iohanis este dat pe spate ce tare esti....

    In loc sa se mobilizeze si faca ceva cu adevarat pentru tara, ca pentru ei fura destul, au timp pe banii cetatenilor, sa se dueleze in muschi... ca creieri n-au.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb