OMS şi mai mulţi experţi susţin că nu există dovezi că noul coronavirus îşi pierde din putere

S.B.
Internaţional / 2 iunie 2020

OMS şi mai mulţi experţi susţin că nu există dovezi că noul coronavirus îşi pierde din putere

Experţi ai Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii şi o serie de alţi oameni de ştiinţă au declarat că nu există dovezi care să susţină afirmaţia medicului italian care a spus că noul coronavirus şi-a pierdut din putere, potrivit Hotnews.

Profesorul Alberto Zangrillo, şeful serviciului de terapie intensivă din cadrul Spitalului San Raffaele din Lombardia, care a dus greul epidemiei de COVID-19 din Italia, a declarat duminică pentru televiziunea de stat că noul coronavirus "nu mai există din punct de vedere clinic".

Dar epidemiologul OMS Maria Van Kerkhove, precum şi alţi experţi în virusuri şi boli infecţioase, au declarat că afirmaţiile lui Zangrillo nu sunt susţinute de dovezi ştiinţifice.

Nu există date care să arate că noul coronavirus s-a schimbat semnificativ, fie ca mod de transmitere, fie în ceea ce priveşte severitatea bolii pe care o provoacă, au spus ei.

"În ceea ce priveşte transmisibilitatea, aceasta nu s-a schimbat şi nici din punct de vedere al gravităţii, nu s-a schimbat", a spus Van Kerkhove reporterilor.

Nu este neobişnuit ca viruşii să aibă mutaţii şi să se adapteze pe măsură ce se răspândesc, iar dezbaterea de luni evidenţiază modul în care oamenii de ştiinţă monitorizează şi urmăresc noul coronavirus.

Pandemia COVID-19 a ucis până în prezent peste 370.000 de oameni şi a infectat peste 6 milioane de persoane la nivel mondial.

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. Am vazut ca pandemia asta a fost mai mult mediatica, da a fost o gripa severa, nu cum au sperat unii mari experti adica ceva de milioane de morti. Sa vedem daca OMS isi asuma toate prostiile si erorile voite si sa elimine oamenii incompetenti . Care sunt la greu ca si la noi , ca nu suntem mai breji. Oricum din cei morti majoritatea , peste 80% , aveau boli incurabile sau erau foarte in varsta.

    In legatura cu valul 2 e o alta prostie marca OMS. Nu va exista. Ca si la noi o multime debiteaza ineptii de genul valului 2. Daca nu vine asa ceva isi vor da demisia, ca incompetenti si rauvoitori?Ma indoiesc. 

    vor mentinerea presiunii politico-militare asupra societatilor diverselor tari pentru ca daca revin la NORMAL toate guvernele stiu ca risca miscari sociale de proportii

    problema OMS si a tuturor guvernelor e ca solutia aleasa de ei e pe termen scurt/foarte scurt ... pe termen lung ciorba reincalzita a acestei minciuni covid 19 nu merge.  

    Si sa te feresti cand va veni societatea revendicativa dupa guvernele mincinoase care le-au luat cu japca drepturile normale cetatenesti si libertatile. . . . . . . 

    In locul acestor guverne (aici includ si guvernul Romaniei) as reveni instantaneu la NORMALITATEA pre-covid 19 si as clama cat de bine am actionat sa salvez societatea. Dar clamarea as face-o doar pe fondul unei reveniri totale la NORMAL. Altfel vor fi probleme sociale masive , miscari sociale.  

    OAMENII TREBUIE SA ISI PRIMEASCA IMEDIAT NORMALITATEA INAPOI DINCOLO DE CE CLAMEAZA O MANA DE ELITISTI DE LA OMS CARE SE MAI SI CONTRAZIC DE-A LUNGUL TIMPULUI.  

    Si guvernul Romaniei ar trebui sa se lase de sportul national al agresarii societatii cu amenzi si comportamente aiurea ale Politiei si Jandarmeriei sau de inclinatia extrema de a norma TOTUL IN VIATA UNUI OM (apropo de regulile cretine ale relaxarilor in etape).  

    Dereglementati totul legat de covid 19 si reveniti imediat , dintr-o singura miscare neconditionata de nimic la viata normala de dinainte! Dincolo de ce va sopteste sclavul OMS Rafila la ureche! Ca si lui ii poruncesc in fel si chip stapanii lui de la OMS!  

    Prostii , virusul nu mai este potent. OMS ul este depasit de situatie si a dus in eroare guvernele tarilor. Viata este scurta si trebuie traita la maxim, fara carantina, izolare, restrictii si alte prostii. Mortalitatea acestui virus a fost de 0,26 % deci nimic de speriat. OMS si presa care au speriat lumea cu mortii care oricum mureau din cauza altor boli grave s-au deprofesinalizat. Nu mai crede nimeni in aceste scenarii sumbre si alarmiste. OMS ul trebuie desfiintat si televiziunile de stiri ocolite de telespectatori.. Multa sanatate tuturor.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb