OMV Petrom se alătură Black Sea ClimAccelerator, un program dedicat start-up-urilor verzi

G.D.
Companii / 24 mai 2022

OMV Petrom se alătură Black Sea ClimAccelerator, un program dedicat start-up-urilor verzi

OMV Petrom, cea mai mare companie integrată de energie din sud-estul Europei, susţine Black Sea ClimAccelerator, un program dedicat finanţării start-up-urilor care inovează pentru un viitor mai sustenabil, conform unui comunicat remis redacţiei. Programul va sprijini unele dintre cele mai promiţătoare start-up-uri din România şi Bulgaria. Acestea vor beneficia de finanţări pentru implementarea soluţiilor propuse în valoare totală de 300 mii de euro, precum şi de mentorat, consultanţă de specialitate şi pregătire pentru atragerea de investiţii. Soluţiile eligibile în Black Sea ClimAccelerator pot aborda teme precum susţinerea economiei circulare prin tehnologie, soluţii de reducere a emisiilor de carbon, tehnologii verzi pentru un mediu mai curat, managementul deşeurilor şi altele.

"Ne bucurăm că ne putem implica într-un proiect atât de promiţător precum Black Sea ClimAccelerator. Suntem convinşi că noile tehnologii verzi vor juca un rol cheie în construirea unui viitor sustenabil şi cu emisii reduse de carbon. Odată cu lansarea Strategiei noastre pentru 2030, aproximativ 35% din investiţiile noastre totale, de peste 11 miliarde euro, vor fi direcţionate către soluţii cu emisii reduse şi zero de carbon. Sperăm să vedem cât mai multe proiecte pentru un viitor mai curat, dezvoltate în cadrul unor astfel de acceleratoare", a declarat Christina Verchere, CEO OMV Petrom.

Programul Black Sea ClimAccelerator este organizat de Impact Hub Bucharest, The Climate Vertical, precum şi de Innovation Starter în Bulgaria, cu sprijinul EIT Climate-KIC, care este cel mai mare parteneriat public-privat pentru inovare din Europa. ClimAccelerator este cel mai important accelerator european care susţine lupta împotriva schimbărilor climatice prin dezvoltarea domeniului cleantech, se mai arată în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb