One United Properties a obţinut autorizaţia de construire pentru peste 2.000 de apartamente în dezvoltarea One Lake District

G.D.
Piaţa de Capital #Construcţii / 9 februarie 2023

One United Properties a obţinut autorizaţia de construire pentru peste 2.000 de apartamente în dezvoltarea One Lake District

One United Properties (BVB: ONE) a obţinut autorizaţia de construire pentru One Lake District, o dezvoltare rezidenţială sustenabilă de amploare cu 2.076 de apartamente, situată chiar pe malul lacului Plumbuita, conform unui comunicat remis redacţiei. Valoarea brută de dezvoltare pentru One Lake District este de 337,7 milioane de euro.

Potrivit sursei citate, ansamblul rezidenţial va fi dezvoltat pe opt hectare de teren, într-o locaţie exclusivistă pe malul lacului Plumbuita, ceea ce va oferi atât privelişti spectaculoase, cât şi acces direct la lac. Varietatea serviciilor oferite de One Lake District va asigura rezidenţilor toate facilităţile de care aceştia au nevoie în traiul de zi cu zi, de la locuri de parcare şi spaţii comerciale, la servicii pentru relaxare, sport şi educaţionale pentru copii. Totul sub umbrela unui concept imobiliar axat pe comunitate şi un stil de viaţă durabil. Aceasta deoarece One Lake District va beneficia de sistemul geoexchange menit să asigure energie regenerabilă tuturor locatarilor, sistem care se numără printre cele mai eficiente din punct de vedere energetic, mai curate din perspectiva mediului înconjurător şi cele mai rentabile sisteme de utilizare a spaţiului disponibile. Dezvoltarea este inclusă din parteneriatul pe care One United Properties l-a demarat cu Veolia România pentru soluţii inovatoare care vizează eficientizarea consumului de energie, ca parte din strategia pe termen lung a dezvoltatorului de a livra clădiri durabile, cu amprentă redusă de carbon. Prin implementarea acestei soluţii geoexchange, comparativ cu cea tradiţională, se vor evita emisii de cca. 2.000 de tone de CO2/an.

Format din 9 clădiri rezidenţiale cu aproximativ 2.076 de apartamente, One Lake District se va contura ca o comunitate care va beneficia de locuinţe moderne, construite după principii sustenabile, cu design inovator şi numeroase servicii integrate. Pe lângă cele 9 turnuri rezidenţiale, dezvoltarea include o clădire cu patru etaje destinată exclusiv parcărilor şi încă o clădire cu 3 etaje pentru servicii educaţionale şi administrative. Sunt prevăzute 2.614 locuri de parcare, atât suprateran, cât şi în clădirea dedicată. În plus, cele 5 spaţii comerciale vor aduce viitorilor rezidenţi numeroase servicii comerciale, gastronomice sau de relaxare. Poziţionarea excelentă pe malul lacului, într-o zonă care oferă acces rapid la spaţii de birouri, restaurante, centre comerciale, precum şi faptul că ansamblul va fi conectat direct la autostrada A3 reprezintă avantaje ale One Lake District pentru un stil de viaţă modern în Bucureşti.

"One Lake District va fi un complex rezidenţial exclusivist, realizat la standardele superioare de calitate cu care ne-am obişnuit deja clienţii. Propunem o paletă diversificată de servicii special concepute pentru rezidenţi, precum şi unităţi rezidenţiale variate, de la studiouri, la apartamente cu 1, 2, 3 camere sau duplexuri. Ansamblul se înscrie în linia dezvoltărilor One United Properties care vizează şi segmentul mediu şi mediu-superior, iar preţurile de vânzare pornesc de la aproximativ 85.000 de euro. Locaţia pe care am ales-o este, la fel ca în cazul tuturor dezvoltărilor noastre, cea mai bună pe care o poate oferi zona respectivă, cu acces rapid la toate serviciile necesare. Prin toate avantajele pe care le oferă, această locaţie reprezintă noul pol important al zonei de nord a Bucureştiului", spune Beatrice Dumitraşcu, CEO Residential Division One United Properties.

One Lake District va avea o suprafaţă totală construită de peste 250 de mii de metri pătraţi şi va fi construit în trei faze de dezvoltare, fiind estimat a fi livrat la finalul anului 2026, se menţionează în comunicat.

Opinia Cititorului ( 8 )

  1. Va semana din ce in ce mai mult cu un oras din China sau Kazahstan.

    Poate e bine ptr investitori, sigur rau ptr mediu si locuitori.

    Desi, pana la urma, cine va cumpara toate apartamentele astea? Se muta toata tara la Bucuresti? Nashpa... 

    1. Buna ?rea dvs! As zice ca de fapt alta e destinaria/cumparatorii ....multi vor fi din pensionarii speciali, precum si foarte numerosii pensionari+angajati la stat(primarii, recte fostii apvisti pendionati la 45 ani si apoi sngajati in joburi caldute prin CJ si Primarui cum ar fi ca politisti locali/gardiebi publici, etc

    cine a castigat la modrogan? a fost sau nu a fost spatiu verde?

    In romania nu se aplica legea, desi aparent pare ca exista putere judecatoreasca, adica: DEFINITIV SI IREVOCABIL cele 22 companii infiintate de Firea trebuie desfiintate fiindca au fost facute ilegal, in practica nu se poate. Cathedral plaza si alte exemple. 

    1. statul incalca legea 

    2. statul nu aplica legea

    Si statul e alcatuit din oameni, acei oameni sunt semenii nostri, dar ce asteptam? ATATA AU PUTUT ROMANII GANDI si face dupa 89, nici mai mult, nici mai putin. 

    ONE este o alta unitate militara sub acoperire, pentru cine inca nu si-a dat seama. Trist ca mishuna pe acolo cu epoletii ascunsi.

    A declarat CEO-ul ca ei fac locuinte pentru piata medium+premium, adica: middle+high level manageri din corporatii, secu (sri, mapn, sts), alti bugetari acoperiti, etc.  

    Pe scurt: dedicatii de la o unitate sub acoperire catre alte unitati sub acoperire, cu tot soiul de deghizati.  

    Doar asa se explica "succesul" lor.

    1. Si care-i problema?

      Scad vanzarile de apartamente, case si terenuri...nu-i bai, vine prabuselnita.

    Este o rusine ca sa putut da acesta aprobare, este un scuipat dat locuitorilor din zona,este o zona sufocata de trafic, sa dea domnu sa nu vindeti niciun apartament!

    Cum sa aduci cel putin inca 2000 de masini in zona + cum sa dai puz de 9 etaje in zona cum ,e o hotie la drumul mare + e zona verde e lac !!! Unde se vor deseca intalatiile de ape uzate din aceste blocuri canalizarea zonei nu a fost proiectata pentru atatea dejectii si de un atata putere electrica pentru acest ansamblu sa vedeti pene de curent in zona

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb