OPINII: Cum dăm restart în siguranţă revenirii la birou

Companii / 25 mai 2020

Liviu Tudor, CEO şi fondatorul Genesis Property, proprietarul parcurilor de birouri de clasa A West Gate şi Novo Park

Liviu Tudor, CEO şi fondatorul Genesis Property, proprietarul parcurilor de birouri de clasa A West Gate şi Novo Park

Peste un sfert de milion de angajaţi care lucrează în clădirile de birouri moderne din Bucureşti se întreabă dacă se pot întoarce la munca lor în condiţii de siguranţă pentru ca economia să funcţioneze cu motoarele turate la maxim.

Cum facem ca această întoarcere să fie una sigură, astfel încât oamenii şi economia să meargă înainte? Este întrebarea cea mai importantă a momentului, pentru că repornirea Capitalei în siguranţă dă un semnal clar restului ţării, antreprenorilor şi multinaţionalelor prezente aici. La această întrebare angajatorii trebuie să aibă răspunsuri şi soluţii convingătoare, iar parcurile de birouri unde aceştia funcţionează trebuie să fie pregătite prin măsuri corespunzătoare. Măsurile luate de companii şi de proprietarii de birouri şi fiecare gest individual, precum purtatul măştii în spaţiile comune şi distanţarea socială, ne ajută să lucrăm în siguranţă. Este, deci, o luptă individuală şi colectivă în egală măsură. Iar Bucureştiul, cel mai populat oraş al ţării şi cea mai mare forţă economică a sa, are o responsabilitate aparte.

#restartBucureşti este promisiunea noastră de a contribui la îmbunătăţirea condiţiilor de trai şi munca din oraşul nostru şi porneşte de la convingerea că fiecare dintre noi poate şi trebuie să facă ceva în zona sa de responsabilitate şi expertiză. Aşa că, împreună, ne dorim să avem un nou start pentru Bucureşti, unul în siguranţă.

În acest context, noi ne asumăm să facem ceea ce ştim cel mai bine şi ceea ce am învăţat în toţi anii de existentă: ospitalitatea pentru oamenii şi businessurile care activează în parcurile de birouri pe care le-am dezvoltat. Ne dorim ca oricine crede că Bucureştiul merită mai mult, să se implice şi să îmbunătăţească locul în care trăieşte sau munceşte. Astfel, #restartBucuresti este un apel la solidaritatea oamenilor şi al companiilor şi nu doreşte să fie asimilat nici unei autorităţi sau iniţiative politice.

Ştim că nu se pot face minuni pe termen scurt, dar orice drum lung începe cu un prim pas. Ne-am angajat să contribuim cu know-how şi investiţii la conturarea unor condiţii mai sigure şi mai sustenabile pentru cei 20.000 de oameni pe care îi găzduim în parcurile noastre. Ca parte a acestei misiuni, ca cetăţeni responsabili ai oraşului în care trăim, ne-am pregătit din timp să dăm restartul în siguranţă.

În parteneriat cu experţi în domeniul sănătăţii, am implementat o serie de protocoale şi măsuri de siguranţă şi prevenţie împotriva Covid-19, pentru bunăstarea oamenilor din comunitate. Am acordat atenţie fluxurilor de circulaţie pentru facilitarea accesului către birouri şi evitarea aglomeraţiei şi ne asigurăm că normele de distanţare socială sunt respectate, mai ales în zonele de acces şi recepţii. Asigurăm 24/7 circularea aerului proaspăt în sistemele de ventilaţie şi informăm permanent angajaţii despre măsurile pe care le luăm. De asemenea, am implementat un standard înalt de curăţenie şi igienizare.

Socializarea şi colaborarea ne-au lipsit pe timpul perioadei de izolare, fiind parte din motivele pentru care mulţi se întorc la birou. De aceea, în amplele spaţii verzi amenajate cu şezlonguri şi WIFI gratuit din parcuri, angajaţii se pot relaxa sau pot să-şi continue şedinţele de lucru în aer liber. Am încurajat de-a lungul timpului transportul alternativ, precum mersul pe bicicletă sau scutere electrice, şi le oferim celor care optează pentru această modalitate de deplasare rastele amenajate special.

Lista măsurilor pe care le luăm pentru a fi parte a soluţiei pentru #restartBucureşti în siguranţă nu se încheie aici. Suntem în legătură permanentă cu chiriaşii noştri pentru a adăuga sau schimba proceduri şi a pentru a reconfigura zone din cadrul parcurilor noastre de birouri. Suntem cu toţii într-o eră nouă în care noul normal îşi face loc în vieţile noastre, iar locul nostru de muncă se schimbă în feluri pe care nu le poate anticipa cineva. Ce ştim cu certitudine este că bunăstarea Bucureştiului depinde de noi toţi şi de fiecare detaliu, oricât de mic.

Şi nu putem reuşi să dăm #restartBucureşti decât împreună!

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. Nu mai vrea nimeni inapoi la birou, stati linistiti.. Cine credeti ca vrea sa stea 8-10 ore cu masca pe figura cum vor tampitii care conduc aceasta tara ??

    Cu masca, cu dezinfectant, cu distantare sociala, oricum ar fi, abia astept sa ies din casa si sa-mi vad colegii la o cafea de la automat! E OK sa lucrezi de acasa pentru o perioada scurta, insa nu intr-atat incat sa uiti cu cine si pentru cine o faci! M-am plictisit acasa in asa hal incat a ajuns sa-mi fie dor chiar si de colegele mele barfitoare. :-D

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb