OPPO îşi ia angajamentul de a livra telefoanele AI accesibile tuturor, aducând funcţii AI generative pentru aproximativ 50 de milioane de utilizatori până la finalul lui 2024

R.S.
Companii / 7 iunie

Darren Chen, Director AI Technology Strategy al OPPO

Darren Chen, Director AI Technology Strategy al OPPO

OPPO şi-a dezvăluit angajamentul de a produce telefoane AI accesibile tuturor, subliniind revoluţia tehnologică completă şi restructurarea ecosistemului telefoanelor AI în viitor. Compania pune accent pe transformarea vieţii de zi cu zi prin integrarea tehnologiilor AI, făcând telefoanele mai inteligente şi mai versatile, conform unui comunicat transmis redacţiei.

În colaborare cu parteneri de renume precum Google, MediaTek şi IDC, OPPO îşi propune să aducă inovaţii care să faciliteze accesul la tehnologie avansată pentru un public cât mai larg.

OPPO se angajează să democratizeze telefoanele AI, aducând inteligenţă artificială generativă în toate liniile de produse. Cu acoperirea lor globală extinsă, conectivitate avansată şi capabilităţi multimodale, smartphone-urile sunt bine poziţionate ca fiind cel mai important dispozitiv personal AI. Cu toate acestea, în ciuda omniprezenţei smartphone-urilor, OPPO consideră că inteligenţa artificială nu ar trebui să rămână exclusivă doar pentru telefoanele emblematice şi utilizatorii selectaţi. Compania subliniază că AI trebuie să fie accesibilă unui număr cât mai mare de utilizatori din întreaga lume, democratizând astfel tehnologia şi asigurându-se că toată lumea poate beneficia de inovaţiile aduse de inteligenţa artificială, potrivit comunicatului.

"Prin eforturile şi angajamentul nostru permanent, OPPO îşi propune să realizeze telefoanele AI accesibile tuturor", a declarat Billy Zhang, preşedintele Overseas MKT, Sales and Service al OPPO. "Pentru prima dată în industrie, OPPO aduce tehnologia AI generativă în toate liniile de produse. Până la sfârşitul acestui an, ne aşteptăm să oferim astfel funcţii AI generative către aproximativ 50 de milioane de utilizatori", a completat acesta.

Cel mai recent raport de cercetare al IDC "E timpul să democratizezi impactul tehnologiei AI" întăreşte potenţialul semnificativ al acestei pieţe. Potrivit IDC, livrările de telefoane AI în segmentul sub 1.000 USD sunt aşteptate să crească cu 250% în 2024, ajungând la 35 de milioane de unităţi. Inteligenţa artificială generativă intră din ce în ce mai mult în viaţa de zi cu zi prin intermediul telefoanelor, îmbunătăţind experienţele de divertisment, muncă la distanţă şi multe altele, se menţionează în comunicat.

Stimularea accesibilităţii telefoanelor AI prin inovaţie şi colaborare

În ultimul deceniu, OPPO a depus peste 5.000 de brevete legate de invenţii AI, dintre care aproximativ 70% sunt legate în mod specific de imagistica AI. Din 2020, OPPO a fost pionier în dezvoltarea propriilor Modele Lingvistice Mari (LLM) şi a fost activ în creionarea unei viziuni extinse şi a tehnologiei multimodale. Mai important, OPPO este prima companie de smartphone-uri care implementează un LLM cu 7 miliarde de parametri direct pe un dispozitiv. Prin intermediul tehnologiilor AI avansate, OPPO a lansat peste 100 de capabilităţi AI generative pe telefoanele sale în acest an.

Pe lângă inovaţia continuă, OPPO lucrează îndeaproape cu alţi lideri din industrie pentru a oferi experienţe mai bune prin telefoanele AI, bazate pe o arhitectură AI hibridă - în cloud şi hardware. În parteneriat cu Google, seria OPPO Reno12 şi următoarea generaţie Find X Flagship vor include LLM-urile din familia Google Gemini, oferind utilizatorilor OPPO şi mai multe funcţii AI inovatoare şi convenabile, cum ar fi AI Toolbox, inclusiv AI Writer şi AI Recording Summary.

În colaborare cu MediaTek, ambele părţi reglează cipurile pentru a îmbunătăţi spaţiul de stocare şi eficienţa de calcul pe viitoarele modele emblematice OPPO. Iar prin parteneriatul său cu Microsoft, telefoanele OPPO de următoarea generaţie vor fi echipate cu capabilităţi Microsoft pentru a oferi o experienţă de conversie a vocii şi a textului mai eficientă, precisă şi naturală, precum şi o conectivitate îmbunătăţită între AI desktop şi telefoane.

Oferirea utilizatorilor de experienţe AI revoluţionare

OPPO a integrat numeroase funcţii inovatoare în telefoanele sale echipate cu inteligenţă artificială pentru a ajuta la creşterea productivităţii şi la stimularea creativităţii. În ceea ce priveşte productivitatea, combinaţia de LLM şi tehnologii precum transcrierea rapidă permite utilizatorilor să proceseze mai multe informaţii şi să se bucure de traducere în timp real. În plus, colaborarea pe mai multe dispozitive a adus îmbunătăţiri semnificative ale productivităţii.

În ceea ce priveşte partea creativă, editarea foto şi crearea personalizată au fost, de asemenea, revoluţionate prin generarea multimodală şi tehnologiile de generare a mişcării. De exemplu, caracteristica OPPO AI Eraser ajută utilizatorii să elimine fără probleme obiectele nedorite şi să genereze rapid conţinutul lipsă, fiind utilizată în medie de 15 ori pe zi. În acelaşi timp, tehnologia multimodală permite utilizatorilor să creeze cu uşurinţă conţinut vizual şi text creativ pe reţelele sociale, se precizează în comunicat.

Privind spre viitor, tranziţia de la smartphone-uri la telefoanele AI va reprezenta o evoluţie pe termen lung care va transforma continuu experienţa mobilă. "Credem că sistemul de operare inteligent va fi încorporat cu agenţi AI şi va suporta interacţiunea multimodală, în timp ce serviciile unor terţe părţi vor fi furnizate într-un mod mai flexibil. Acest lucru va avea ca rezultat o transformare completă şi o restructurare a ecosistemului telefoanelor AI", a declarat Darren Chen, Director AI Technology Strategy al OPPO.

Cu determinarea de a face telefoanele AI accesibile tuturor, OPPO va continua să dezvolte experienţe optime prin inovarea proprie şi colaborare, marcând astfel sosirea noii ere a telefoanelor AI.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb