Orange Business Services lansează primul abonament 5G cu router inclus ce permite conexiuni Wi-Fi la viteze 5G pentru companii

A.B.
Companii / 26 martie 2021

Orange Business Services lansează primul abonament 5G cu router inclus ce permite conexiuni Wi-Fi la viteze 5G pentru companii

Orange Business Services devine primul operator din România care lansează o soluţie Wi-Fi 5G la punct fix, ce oferă business-urilor acces nelimitat la viteze până la 1,2 Gbps în aria de acoperire 5G Orange, transmite Agerpres.

Abonamentul Office Net 30 5G asigură companiilor internet fix, iar cu ajutorul router-ului prevăzut cu Wi-Fi 6, inclus gratuit în pachetul pe 24 de luni, pot fi conectate wireless mai multe dispozitive smart.

Office Net 30 5G este o soluţie Orange Business Services de conectivitate la viteze mari, chiar şi acolo unde companiile nu au acces la fibră optică sau au nevoie de o soluţie de back-up de internet de mare viteză. Pachetul cu 5G şi router Wi-Fi 6 este potrivit mai ales în contextul mutării activităţii de birou acasă şi este o alternativă mai flexibilă decât fibra optică. Router-ul poate fi mutat cu uşurinţă în altă zonă geografică, pentru a putea beneficia de internet la viteze 5G şi a desfăşura activitatea acolo şi unde este nevoie, în funcţie de planurile utilizatorului şi de acoperirea reţelei.

Angajaţii şi partenerii pot accesa, partaja şi comunica în timp real informaţii la viteze 5G, chiar dacă nu lucrează în acelaşi spaţiu fizic. În zonele în care tehnologia 5G nu este încă disponibilă echipa rămâne conectată la internet de mare viteză 4G de până la 355,6 Mbps, pentru a lucra rapid şi eficient.

Preţul standard al unui abonament Office Net 30 5G este 30 euro pe o perioadă contractuală de 12 luni, iar pentru 24 luni router-ul cu Wi-Fi 6 este inclus. Zona de utilizare geografică se setează automat la prima sesiune de date a utilizatorului, iar pentru a muta echipamentul, clientul trebuie să solicite resetarea zonei de utilizare, serviciu cu un cost de 2 euro. Companiile care au servicii convergente fix-mobil de la Orange Business Services pot beneficia de oferte speciale. Astfel, serviciile de internet mobil şi fix vor fi pe aceeaşi factură, mai simplu de gestionat.

Pentru a se conecta la router-ul Wi-Fi 5G de la Orange Business Services, dispozitivele nu trebuie să fie compatibile 5G, acestea beneficiază automat de internetul de mare viteză.

În prezent, reţeaua Orange 5G este disponibilă în Bucureşti, acoperit 100% 5G, şi în alte 14 oraşe: Bragadiru, Braşov, Chitila, Cluj-Napoca, Constanţa, Iaşi, Măgurele, Otopeni, Ovidiu, Pantelimon, Popeşti-Leordeni, Predeal, Timişoara şi Voluntari. Dincolo de viteze comparabile cu cele de fibră optică, cu maxime de 1,2 Gbps - de până la 10 ori mai mari decât 4G, reţeaua Orange 5G permite inovaţii tehnologice ce aduc îmbunătăţiri semnificative viitoarelor proiecte de oraşe inteligente, mobilitate, media etc.

"Marcăm o premieră pe piaţa din România cu o soluţie 5G la punct fix pentru companii, ce răspunde unei nevoi crescute pentru conectivitate de mare viteză, care să poată fi instalată rapid acolo unde lucrează angajaţii. Office Net 5G oferă business-urilor acces nelimitat la viteze comparabile cu fibra optică, însă cu un efort mult scăzut din punct de vedere al infrastructurii IT şi cu flexibilitate crescută. Odată cu această lansare, Orange devine primul operator local care oferă companiilor viteze Gigabit atât prin fibră optică, cât şi prin reţele celulare tradiţionale." declară Florin Popa, Director Businee to business Orange România.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb