Orange lansează Djia, asistentul virtual call center care oferă clienţilor suport vocal în limba română

G.B
Companii / 14 septembrie 2021

Orange lansează Djia, asistentul virtual call center care oferă clienţilor suport vocal în limba română

Începând de astăzi, Orange România oferă clienţilor o experienţă îmbunătăţită în call center cu ajutorul Djia, noul asistent virtual capabil să ofere suport vocal în limba română clienţilor Orange. Prin intermediul acestuia, clienţii vor putea afla informaţii despre factura lor, resursele disponibile în abonament sau despre numărul lor de client, conform unui comunicat remis redacţiei.

Potrivit sursei citate, de acum, o parte dintre cei care apelează serviciul Orange de relaţii clienţi, 300, pot interacţiona cu Djia, asistentul virtual creat pentru a oferi simplu şi rapid informaţi despre teme specifice. Acesta va începe progresiv preluarea apelurilor urmând ca în viitorul apropiat să răspundă cât mai multor solicitări iniţiale venite din partea persoanelor fizice.

Cu ajutorul asistentului vocal Djia, clienţii pot afla informaţii despre codul lor PUK, pot modifica formatul facturii sau obţine o copie după aceasta, pot obţine o confirmare a realizării unei plăţi sau pot solicita o amânare a plăţii, pot afla informaţii despre serviciile aferente numărului lor sau detalii despre factură. Întreg procesul se întâmplă în mod natural şi inuitiv, pentru că Djia înţelege şi răspunde în limba română, iar dacă întrebarea este prea complexă, asistentul virtual va transfera clientul către un consultant Orange.

Un alt beneficiu important este acela că Djia poate identifica clienţii înainte de a fi transferaţi către un operator Orange, iar acest lucru se traduce prin timp mai scurt petrecut cu operatorul şi o eficienţă operaţională mai mare. Astfel, clienţii pot şti că au un ajutor de încredere, mereu pregătit să ofere informaţii utile, dar şi să înveţe din fiecare interacţiune pentru a se perfecţiona şi a cunoaşte cât mai multe.

"Prin lansarea Djia, continuăm procesul de digitalizare a canalelor de asistenţă pentru clienţi, pentru a răspunde mai repede şi mai eficient nevoilor lor. Djia permite reducerea timpului de apelare prin identificarea clienţilor înainte de a fi transferaţi şi îi ajută să obţină răspunsuri la întrebările lor fără a fi nevoiţi să aştepte ca un operator să fie disponibil. Este un proces început încă din luna aprilie, care în faza de pilot a avut o rată de succes de peste 52% şi care în timp va fi îmbunătăţit.

Djia se alătură astfel lui Djingo, chatbot-ul care oferă suport clienţilor Orange prin intermediul canalului de chat de pe orange.ro. Cu ajutorul lor vom putea să oferim clienţilor o experienţă digitală completă ce se îmbină perfect cu implicarea şi experienţa colegilor nostri din echipa Customer Care." Irina Matea, Customer Service Director, Orange România, se arată în comunicat.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Sigur nu vorbeste afgana, Djia asta?

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb