"Orange România" sărbătoreşte 10 ani de servicii GSM

Tarciziu Tancău
Ziarul BURSA #Companii #Telecomunicaţii / 6 iunie 2007

Thierry Millet

Thierry Millet

Operatorul de telefonie mobilă "Orange" a sărbătorit ieri zece ani de la lansarea comercială a serviciilor GSM în ţara noastră. Astfel, dacă în data de 16 mai 1997 se realizează primul apel în reţeaua "Dialog", în cadrul CERF, în ziua de 6 iunie a aceluiaşi an are loc lansarea comercială a acestui serviciu în opt dintre cele mai mari oraşe din ţară, cu o acoperire de 23% din populaţie. În data de 3 noiembrie 1997 are loc lansarea serviciului preplătit "Alo". Pe 16 aprilie 2000 "France Telecom", acţionarul principal al "Dialog", achiziţionează "Orange" şi decide să reunească operaţiunile sale mobile sub această marcă.

Dacă în anul 1998 compania a înregistrat cifra de 100.000 de clienţi, de zece ori mai mult decât estimările iniţiale, "Orange" este la ora actuală liderul pieţei din ţara noastră cu 8,271 milioane de clienţi la sfârşitul primului trimestru al acestui an.

Thierry Millet, director comercial "Orange România" a declarat cu ocazia acestui eveniment: "Dacă la început telefonul mobil însemna, în primul rând, o mare libertate în comunicare, astăzi a devenit o componentă a stilului nostru de viaţă, un instrument de informare şi de divertisment. Succesul Orange se datorează în primul rând clienţilor noştri care au avut încredere în serviciile pe care le oferim".

În ceea ce priveşte planurile de viitor, domnul Millet a precizat că "Orange" este interesat de proiectul WiMax, care se va adresa în special clienţilor din zona companiilor. Pe de altă parte, domnia sa a recunoscut că pe piaţa de telefonie mobilă concurenţa este într-o creştere din ce în ce mai mare, iar "Orange" trebuie să facă faţă atât vechiului rival, "Vodafone", cât şi mai noului intrat "Cosmote". În ceea ce priveşte ofertele acestei companii, care a intrat pe piaţă cu oferte de preţ foarte competitive, domnul Millet a declarat că "Orange" a ripostat deja prin produse care se adresează segmentului de piaţă vizat de "Cosmote".

Un alt lucru subliniat de reprezentantul "Orange" este că anul trecut compania a realizat peste 10% din venituri din traficul de date, inclusiv MMS şi SMS.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb