Orban o "somează" pe Dăncilă să retragă candidatul pentru funcţia de comisar european

I.I.
Politică / 23 septembrie 2019

Ludovic Orban

Ludovic Orban

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, îi cere premierului Viorica Dăncilă să retragă candidatul pentu funcţia de comisar european, întrucât nu are şanse să treacă de votul comisiei de spcialitate. "Suntem în ceasul al 12-lea, încă poate fi evitată ruşinea ca un candidat român pentru funcţia de comisar european să fie respins de Parlamentul European. O somez pe Dăncilă să ia această decizie, iar în cazul în care nu va lua această decizie să ştie că va purta, Dăncilă, în calitate de preşedinte al PSD şi de premier, singură răspunderea acestui eşec major în desemnarea comisarului european care să reprezinte România", afirmă Orban.

"Revin din nou cu o somaţie adresată încă-premierului Dăncilă să retragă candidatul pentru funcţia de comisar european. Şansele candidatului propus în mod ilegal de premierul Dăncilă, împotriva prevederilor Legii 373, este un candidat care nu are şanse să treacă de votul comisiei de specialitate. Acest lucru este evident pentru orice om care cunoaşte cât de cât poziţionarea grupurilor politice la nivelul Parlamentului European şi mai ales exigenţele care există la nivelul Uniunii Europene, la nivelul Parlamentului European privitor la criteriile de integritate şi de competenţă necesare pentru validarea candidaturii unui comisar european", a afirmat, luni, Ludovic Orban.

El a spus că, în cazul unui eşec, răspunderea va fi a Vioricăi Dăncilă.

"Suntem în ceasul al 12-lea, încă poate fi evitată ruşinea ca un candidat român pentru funcţia de comisar european să fie respins de Parlamentul European. O somez pe Dăncilă să ia această decizie, iar în cazul în care nu va lua această decizie să ştie că va purta, Dăncilă, în calitate de preşedinte al PSD şi de premier, singură răspunderea acestui eşec major în desemnarea comisarului european care să reprezinte România", a mai spus Orban.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. S-A TREZIT SI ASTA VORBIND ,DEJA SE VEDE PREMIER , CINEVA LA O TELEVIZIUNE A SPUS CA DA IN SCRIS CA DACA CASTIGA INCA UN MANDAT DE PRESEDINTE ,JOHANNIS NU-L PUNE PREMIER.....

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb