OTP Bank participă la Programul de sprijin al Guvernului pentru mediul antreprenorial - IMM Invest

I.M.
Bănci-Asigurări / 16 aprilie 2020

OTP Bank participă la Programul de sprijin al Guvernului pentru mediul antreprenorial - IMM Invest

OTP Bank anunţă că, pentru a veni în sprijinul IMM-urilor care se confruntă cu dificultăţi economice şi deficit de lichidităţi ca efect al pandemiei COVID-19, a acţionat prompt şi a făcut toate demersurile necesare pentru a se alătura Convenţiei de Garantare şi Plată a Granturilor şi pentru a avea un rol activ în Programul de susţinere a întreprinderilor mici şi mijlocii - IMM INVEST ROMANIA, se arată ăntr-un comunicat remis Redacţiei noastre.

Alexandru Neagu, director pentru IMM-uri în cadrul OTP Bank, a declarat: "Înţelegem urgenţa şi necesitatea de a fi alături de antreprenorii români, în mod special, în acest context extrem de dificil generat de pandemia de COVID-19. Vrem ca, împreună cu ei şi ceilalţi jucători din sistemul bancar, să repornim rapid economia românească, să dăm un restart motoarelor şi un imbold afacerilor care au nevoie de sprijinul nostru. Dorim să ne alăturăm programului guvernamental IMM Invest şi îl considerăm salvator pentru firmele aflate în dificultate intrucât atât dobânda, cât şi comisionul de garantare şi risc sunt suportate integral din bugetul de stat în cadrul unei scheme de ajutor de stat/minimis".

Potrivit sursei citate, IMM-urile din România care doresc să aplice pentru credite acordate în cadrul Programului IMM Invest trebuie să se înscrie online începând de vineri, 17 aprilie, ora 10:00, peportalul IMM Invest, şi să aleagă o bancă cu care să colaboreze. Ulterior transmiterii solicitării, FNGCIMM va transmite băncii selectate de client documentele înregistrate de acesta în cadrul platformei, precum şi acordul de principiu privind eligibilitatea beneficiarului aplicant. În continuare, intervine contribuţia băncii astfel încât ajutorul de la stat să fie bine folosit, în interesul afacerilor şi al economiei româneşti.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb