OTP Bank România îşi majorează capitalul social cu 5,52 milioane lei

E.O.
Ziarul BURSA #Bănci-Asigurări / 27 noiembrie 2018

Acţionarii OTP Leasing România, OTP Bank România şi Merkantil Bank Ungaria au aprobat majorarea capitalului cu suma de 5,52 milioane lei. Conform unui comunicat de presă, majorarea de capital s-a efectuat prin aport suplimentar în numerar, vărsat integral în lei în contul principal al companiei deschis la OTP Bank România.

Acţionarii au contribuit la majorarea de capital, luându-se în calcul cota de participare a fiecăruia la capitalul social, astfel: OTP Bank România S.A. a contribuit cu 3,312 milioane lei şi Merkantil Bank Zrt cu 2,208 milioane lei.

Portofoliul curent al OTP Leasing România valorează aproximativ 233 milioane de lei, iar, potrfivit estimărilor interne, acesta va creşte la 280 milioane lei, până la sfârşitul anului 2018. În ceea ce priveşte finanţările noi de leasing, OTP Leasing a înregistrat, în primele nouă luni ale anului, o creştere de 91% (146 milioane de lei), comparativ cu aceeaşi perioadă din anul 2017.

Toni Ioan Tătaru, CEO OTP Leasing România, a menţionat: "Rezultatele solide ale ultimilor doi ani reflectă performanţa la nivel de echipă, investiţiile în dezvoltarea portofoliului de produse, digitalizare şi dinamica ascendentă a sectorului de leasing. Creşterea este susţinută prin noi produse de leasing, adaptarea la cerinţele clienţilor şi parteneriatele de încredere. Pe termen mediu, ne-am propus să atingem obiectivul de a fi parte din top 10 companii locale de leasing".

OTP Leasing a fost înfiinţată în anul 2007 şi face parte din grupul OTP Bank, acţionarii majoritari fiind OTP Bank România şi Merkantil Bank Ungaria (parte a Merkantil Ungaria). OTP Leasing România oferă, pentru persoane juridice, un portofoliu variat de produse de leasing financiar, destinat achiziţiei de autoturisme, vehicule comerciale şi echipamente. Compania are sucursale în Bucureşti, Iaşi, Braşov, Timişoara şi Cluj. OTP Leasing cooperează cu societăţi de pe întreg teritoriul României.

OTP Group oferă servicii universale de înaltă calitate pentru aproximativ 15 milioane de clienţi în 9 ţări, printr-o reţea de aproximativ 1.400 de unităţi, reţea de ATM-uri şi servicii electronice avansate.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb