OTP Bank România se alătură programului Start-up Nation 2022

F.D.
Bănci-Asigurări / 19 iulie 2022

OTP Bank România se alătură programului Start-up Nation 2022

OTP Bank România a fost selectată de stat pentru a se alătura programului Start-up Nation 2022 implementat prin Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat, potrivit unui comunicat de presă.

Conform sursei citate, programul prevede acordarea unui ajutor financiar nerambursabil din partea statului în limita maximă a 200.000 lei, pentru fiecare startup înfiinţat după data de 1 ianuarie 2020, care îndeplineşte criteriile de eligibilitate menţionate în cadrul programului.

Ca un partener activ în proiecte semnificative pentru antreprenori, OTP Bank Romania prin alăturarea în programul guvernamental propune beneficiarilor o serie de avantaje la accesarea serviciilor şi produselor băncii. Astfel că, după acceptarea în programul de stat, antreprenorii pot deschide un cont dedicat de grant şi solicita o finanţare punte de 100% din ajutorul financiar nerambursabil, garantat în procent de până la 80% din valoarea creditului de către FNGCIMM. În plus, au acces la un pachet dedicat de cont curent cu comisioane zero la operaţiuni şi încasări, administrare card şi Internet banking, în funcţie de specificul fiecarui pachet şi de activitatea tranzacţională a fiecarui client.

"În ultimii doi ani, marcaţi de pandemie, am constatat agilitatea, rezilienţa şi spiritul antreprenorial de care au dat dovadă start-up-urile din Romania. Accesarea diferitelor instrumente guvernamentale în perioada următoare devine o necesitate nu doar pentru capitalul românesc, dar mai ales pentru facilitatea creşterii mediului antreprenorial. Acum, mai mult ca niciodată, dorim sa fim alături de sectorul antreprenorial, iar implicarea în programul Start-up Nation este un punct de sprijin pentru iniţiativele antreprenoriale locale şi, implicit, pentru stimularea creşterii economice prin încurajarea înfiinţării de firme noi. Ne aşteptăm la o performanţă bună a programului şi punem la dispoziţia beneficiarilor un cost de finanţare bun şi accesibil, dar mai ales o experienţă cuprinzătoare pentru clienţi", a declarat Gyula Fater, Director General OTP Bank România.

Antreprenorii se pot înscrie în programul Start-up Nation 2022 în perioada 19 iulie - 1 septembrie, pe site-ul Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat, se mai arată în comunicat.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb