OVIDIU RAEŢCHI (PNL): ''Ludovic Orban a ajuns să meargă pe drumul toxic al lui Viktor Orban''

D.Ţ.
Politică / 4 iulie 2021

''Ludovic Orban a ajuns să meargă pe drumul toxic al lui Viktor Orban''

Fostul deputat liberal Ovidiu Raeţchi consideră că Ludovic Orban "a ales să meargă pe drumul toxic al lui Viktor Orban", după ce liderul PNL a spus că partidul trebuie să fie legat de biserică şi să sprijine valorile tradiţionale ale românilor, precum familia, biserica, satul românesc, informează Digi24.

Ovidiu Raeţchi a scris pe Facebook: ''Astăzi, după ce l-am auzit dezlănţuindu-se cu crucea şi Biblia, propunându-şi să facă din partidul istoric al burgheziei şi intelectualităţii laice şi modernizatoare o caricatură de partid al lui Octavian Goga, îmi dau seama că a ales deja să meargă pe drumul toxic al lui Viktor Orban. Şi asta deja nu mai e o problemă internă a PNL - devine o problemă pentru România, stat care a reuşit până acum să echilibreze sănătos în această regiune derapajele Poloniei şi Ungariei".

Liberalul amendează şi alte declaraţii şi gesturi contrariante ale şefului său de partid, dar spune că la vremea respectivă a crezut că este vorba despre un "compromis politic" pe care Ludovic Orban era nevoit să-l facă.

Raeţchi a continuat prin a spune: "Mie Ludovic Orban mi s-a părut destupat la minte şi liberal. Când a început să umple conducerea PNL de grupuri de rugăciune, am zis că face un compromis politic. Când a mers pe drumul lui Dragnea la Referendumul pentru Familie, am zis că mai face un compromis politic. Când mi-a explicat la Referendum - după ce l-am criticat - cum vine treaba cu neo-marxismul, am zis că e doar puţin depăşit de vremuri. Când a interzis liberalilor să semneze proiectul CNCD pentru parteneriatul civil, m-am gândit că se lasă păcălit de sondaje superficiale".

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat că liberalii trebuie să sprijine valorile tradiţionale ale românilor, precum familia, biserica, satul românesc, comunitatea, context în care a afirmat că PNL are nişte parteneri de guvernare care de multe ori se comportă ca şi cum nu s-ar fi născut în România.

Ludovic Orban, aflat într-o competiţie internă cu premierul Florin Cîţu pentru şefia PNL, a făcut aceste declaraţii la şedinţa de alegeri interne din cadrul Organizaţiei PNL Bacău, în condiţiile în care vizitele în teritoriu ale celor doi lideri s-au înteţit în această perioadă, în încercarea de a obţine sprijinul organizaţiilor locale la Congresul PNL din septembrie.

Opinia Cititorului ( 12 )

  1. Pai hai sa facem un referendum in care sa intrebam lumea ce valori are: "valorile tradiţionale ale românilor, precum familia, biserica, satul românesc" sau cu homosexualii si neomarxistii care vor sa sclavizeze planeta de dragul progresului?

    Hai sa intrebam poporul !! 

    1. Corect, ....Raeţchi a luat - o prin ceapa. Pana la urma ce alte valori ar trebuie inventate sa ne putem inchina la ele.

      LABAGIUL, care este un SUROGAT de Liberal, nu vrea sa meargă la biserica, el vrea sa se futa în cur ca să rămână bortos. BAI JIVINA, mutate în Olanda și visul ți se va împlini. As vrea sa am un conducător ca ORBAN al Ungariei, nu niște LIFTE SPURCATE CA TINE.!

    Vad cu surprindere si supărare, cum o parte din intelectuali , considera încă, Referendumul pentru familie = Referendum politic sau a lui Dragnea. Pai dvs în ce valori credeți?

    1. Trebuie întrebat poporul. Daca acesta s-a con vertit peste noapte la homosexualism, progresism și neomarxism, daca a inceput să se închine la virus, e timpul sa ne supunem majorității.

      Poate tu sa te supui si sa stai in genunchi. Minoritarii nu se supun majoritatii acum deci nu e cazul de supunere.

    Pai stimate Ovidiu Raetchi de care nu a auzit nimeni...sintem popor ortodox si catolic, la ce valori sa aderam??? Io stiam ca fundu si pasarica sunt parti ale corpului, a nu se confunda cu capul....Orban e normalul, tu, in schimb, te dai pe la spate si crezi ca toti ar trebui sa facem la fel?! Mai consulta un psihiatru, lumea...dar aia majoritara, normala, nu aia din dos unde nu vezi nimic...

    Toxic esti tu, nene, cu cativa care vreti sa impuneti niste aiureli ca a zis tanti din Germania...si tu te-ai inclinat repede, sa fii pe val...

    Ovidiu Raetchi este un subprodus de lista ocult, antiromanesc. Un derbedeu bun de gura, suficient de ticalos sa il invoce pe Octavian Goga pentru a-l etcheta apoi pe Orban. Reteta tipica de dezinformare, daca nu ai ce spune despre tinta ta, atribuie-i un grup si apoi combate grupul. Ludovic Orban nu stiu de cate ori a iesit la sprit cu Octavian Goga dar este cert ca Ovidiu Raetchi este o flegma verzuie ajunsa in parlament pe usa din dos prin niste liste pe care a ajuns impus de niste baieti oculti. In cazul unui vot personal, probabil ca pe Raetchi l-a vota doar ma-sa.

    1. Votantilor de PNL va cer mai multa atentie ca pe viitor o scursura ca asta sa nu mai ajunga in Parlament. Acum va reprezinta un om caruia ii pute tot ce este legat de valorile tradiţionale ale românilor, precum familia, biserica, satul românesc.

    Orban are dreptate, PNL trebuie sa militeze pentru un partid de hoti cleptocrati aparati pana in panzele albe fix cum l-au aparat pe Vozganian si Tariceanu mari liberali ciorditori.. SI familia sa fie traditionala cu 5 neveste amante țiitoare la maxim jumatea varstei burtosului senator/deputat/ales al poporului.

    a inceput si la astia din pdl sa li se umfle mameloanele pe ei !

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb