Paralela 45 anunţă lansarea vânzărilor la proiectul imobiliar Club Lac Snagov

Adina Lateş
Companii #Imobiliare / 26 octombrie 2015

Paralela 45 anunţă lansarea vânzărilor la proiectul imobiliar Club Lac Snagov realizat pe Lacul Snagov, cu deschidere la lac şi format din trei blocuri de locuinţe. Având în total 75 de apartamente, Club Lac Snagov este singurul proiect de apartamente pe lac, cu un regim de înălţime P+3E+4E retras, informează un comunicat de presă remis redacţiei.

"Succesul este asigurat de unicitatea proiectului. Având în vedere specificul activităţii nostre, ne-am orientat spre zonele turistice. În ultimii 10 ani am construit 180 de apartamente în Neptun şi 50 de apartamente la Predeal, iar în urma unei analize, am constatat că nu există niciun proiect de apartamente pe Lacul Snagov. Astăzi, aproape nimeni nu mai cumpără vile pe Lacul Snagov fiindcă sunt foarte scumpe şi este costisitor să le întreţii. În cazul apartamentelor, închizi uşa cu cheia şi pleci fără nicio grijă", a declarat Alin Burcea, preşedintele companiei.

Proiectul este localizat în satul Siliştea Snagovului, pe un teren de 7000 de metri pătraţi, lângă Palatul Snagov şi la 300 de metri de Mănăstirea Snagov. Locul este accesibil atât de pe DN1 - aproximativ 4,5 kilometri, cât şi de pe noua autostradă Bucureşti - Ploieşti, aflată la 4 kilometri distanţă de proiectul imobiliar. Accesul în zonă se poate face şi prin pădure, evitându-se drumurile rurale.

"Confortabil, aerisit şi cu o poziţionare perfectă, în mijlocul unei oaze de linişte şi verdeaţă, ansamblul format din 3 spaţii locative dispune de numeroase spaţii verzi, de loc de joacă pentru cei mici, spaţiu de socializare şi relaxare, în care locatarii se pot întâlni pentru discuţii, petreceri, club în interior, piscină închisă utilizabilă tot timpul anului, terasă exterioară amenajată. Facilităţile exterioare adaugă o serie de puncte forţe, precum accesul direct pe Lacul Snagov, debarcader, ponton pietonal cu locuri aferente pentru bărci, teren de tenis, loc pentru plajă", se arată în comunicat.

Conform sursei citate, preţul apartamentelor porneşte de la 55000 de euro. Construcţia de calitate, suprafeţele apartamentelor - de la 37m2 pentru o garsonieră, până la 117 m2 + terasă pentru un apartament de 4 camere, finisajele acestora, precum şi preţul atractiv, sunt elementele unui raport calitate/preţ echitabil.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb