PARALELA45: 10 destinaţii pentru o lună de miere de nota zece

F.D.
Miscellanea / 23 iunie 2022

10 destinaţii pentru o lună de miere de nota zece

După ridicarea restricţiilor privind organizarea evenimentelor şi referitoare la călătorii, tour operatorul Paralela45 lansează pachete de vacanţă pentru luna de miere în Turcia, Grecia, Italia, Portugalia, Spania şi Egipt, din iunie până la finalul lunii octombrie, pe zbor charter şi cu preţuri de la 573 de euro/persoană, potrivit unui comunicat de presă.

În iunie au fost listate şi zborurile charter spre Laponia, două în acest an, cu pachete de vacanţă alături de Moş Crăciun de la 2.083 de euro/persoană. Iunie este luna cu cele mai multe cereri de vacanţe de până acum, stimulate de începutul sezonului şi de simplificarea condiţiilor de călătorie.

40 de hoteluri şi cluburi de lux, majoritatea destinate adulţilor, sunt propuse pentru luna de miere. Cele mai multe oferte sunt pentru Santorini, insulă aflată în topul destinaţiilor pentru astfel de vacanţe, şi încep de la 1.331 de euro/persoană.

Pentru Bodrum, Antalya, Marmaris sunt selectate hoteluri de lux de cinci stele, cu pachete de la 573 de euro de persoană la final de sezon estival.

Cele mai romantice locuri din Sorrento şi Sardinia sunt incluse în oferta Paralela45 pentru luna de miere, cu oferte de la 932 de euro/persoană la cluburi de patru stele. În Hurghada, luna de miere se petrece la hoteluri de cinci stele şi costă de la 1.032 de euro/persoană, iar în Madeira, de la 858 de euro/persoană. Pentru Mallorca şi Ibiza au fost selectate hoteluri de patru şi cinci stele, la tarife de la 932 de euro/persoană. Din octombrie, oferta se completează cu destinaţii exotice pe zbor direct: Thailanda, Zanzibar, Dubai.

"Cererea este axată pe Grecia, în prezent, pentru Santorini, dar şi pentru Zakynthos. Cuplurile solicită în special hoteluri boutique, amplasate într-un cadru natural care să le ofere cele mai instagramabile fotografii. Unele au angajat chiar şi fotograf local pentru "trash the dress". Pentru orice îşi doresc în timpul vacanţei, astfel încât să fie cea mai frumoasă din viaţa lor, au asistenţă locală din partea agenţiei. Cel mai mare buget de până acum pentru un honeymoon în Grecia(Santorini) a fost de 6.300 de euro/cuplu", declară Ioana Burcea Sota, director de marketing Paralela45.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb