Parteneriat Napster Mobile şi Telecom Italia Mobile, sprijinit de Ericsson

F.A.
Ziarul BURSA #Companii #Telecomunicaţii / 1 februarie 2008

Ericsson (NASDAQ:ERIC) şi Napster (NASDAQ: NAPS) împreună cu principalul operator de telefonie mobilă din Italia, Telecom Italia Mobile (TIM), lansează Napster Mobile- un serviciu de muzică dezvoltat în parteneriat de Ericsson şi Napster.

Napster Mobile este un serviciu premium care oferă o gamă largă de opţiuni şi conţinut personalizat, incluzând tonuri de apel imagini cu trupe, imagini de fundal, cât şi acces la catalogul Napster Mobile alcătuit din mai mult de 5 milioane de melodii Napster Mobile oferă descărcări simultane prin sistemul dual-delivery: abonatul îşi poate descarca melodii, atât pe PC, cât şi pe telefonul mobil- o opţiune unică care permite utilizatorilor să descarce melodiile preferate direct pe telefoanele mobile, având acces totodată la o copie high-fidelity a melodiei disponibilă pentru a fi descărcată pe PC.

Prin acest parteneriat, Ericsson are următoarele responsabilităţi: integrare de sisteme, operaţiuni, mentenanţă şi content management (gestionare conţinut) a sistemelor Napster Mobile pentru TIM. Acest serviciu este funcţional.

Riccardo Jelmini, Mobile VAS Marketing Manager, Telecom Italia: "Suntem mândri să fim primii pe piaţa din Italia care oferă serviciul Napster Mobile. Soluţiile Ericsson ne-au furnizat un mod rapid, eficient şi simplu pentru a lansa acest serviciu. Napster Mobile oferă o modalitate simplă de accesa un serviciu de primă clasă, bogat în opţiuni, care de asemenea va permite extinderea bazei noastre de clienţi."

Brad Duea, Presedinte Napster: "Intrarea pe piata italiană este o provocare pentru noi. Prin parteneriatul cu Ericsson, oferim adevărate experienţe muzicale şi punem pentru prima dată la dispoziţia consumatorilor italieni catalogul Napster Mobile complet."

Cesare Avenia, Presedinte Ericsson Italia: "Parteneriatul dintre serviciile muzicale inovative ale Napster si dezvoltarea tehnologică, alaturi de expertiza operatională Ericsson, permite operatorilor să aducă pe piaţă servicii atractive, într-un timp foarte scurt şi la un preţ convenabil."

Napster Mobile şi seria de telefoane mobile Sony Ericsson Walkman au un element comun: posibilitatea de a susţine şi recunoaşte aplicaţia prin care utilizatorii pot asculta muzică pe telefonul mobil. Unele modele Sony Ericsson Walkman oferă de asemenea o tastă cu accesul direct si rapid la aplicaţia Napster Mobile.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb