Parteneriatul dintre Viva Wallet şi Elo încorporează toate plăţile în calculatoarele mobile Android Elo

S.B.
Companii / 24 aprilie 2023

Parteneriatul dintre Viva Wallet şi Elo încorporează toate plăţile în calculatoarele mobile Android Elo

Parteneriatul strategic dintre Viva Wallet deschide calea pentru o nouă experienţă de plată în domeniul retail. Companiile europene pot oferi acum noi experienţe de plată, acceptând plăţi Chip & PIN şi plăţi contactless.

Tap-on-Phone prin combinarea platformei integrate de plăţi de ultimă generaţie pentru dispozitive inteligente oferită de Viva Wallet, cu computerele mobile de plată Elo M50 şi M60 Pay, într-un sistem de punct de vânzare mobil de calitate corporativă. O singură piesă tehnologică care integrează software-ul inteligent de retail şi acceptarea plăţilor pentru fiecare tranzacţie într-un computer Android portabil, puternic şi robust; oriunde, oricând, fără probleme, totul la un loc. Alianţa strategică dintre Viva Wallet şi Elo, care include soluţii omnicanal suplimentare, a fost lansată în Europa cu planuri de extindere globală, inclusiv în SUA.

Integrarea tehnologiei Viva Wallet cu soluţiile portabile all-in-one, elegante şi durabile, de la Elo transformă punctele de vânzare în cel mai cautat şi avansat instrument de calitate corporativă - un terminal mobil sau fix avansat cu certificare de nivelul 3, care acceptă peste 30 de metode de plată diferite. În plus, dispozitivul flexibil şi versatil facilitează sarcini precum vânzarea de bilete, gestionarea inventarului, urmărirea livrărilor, verificarea preţurilor şi alte operaţiuni de retail datorită procesorului puternic şi a scanerului de coduri de bare integrat. Staţia de andocare şi modulul de extensie opţionale transformă soluţia mobilă într-un terminal fix. Acest parteneriat strategic se traduce într-o consolidarea mai bună a sistemelor, în operaţiuni streamline, în securitate îmbunătăţită şi într-o experienţă fluidă pentru clienţi, în diferite domenii - de la retail şi alimentaţie la ospitalitate, divertisment şi logistică.

Soluţiile omnicanal suplimentare ale parteneriatului dintre Viva Wallet şi Elo îmbunătăţesc experienţa de retail atât online, cât şi în magazin, oferind afacerilor opţiuni pentru optimizarea operaţiunilor şi creşterea conversiilor. Portofoliul diversificat de hardware al lui Elo, susţinut de o dezvoltare şi leadership Android axate pe calitate corporativă de peste un deceniu, integrate cu tehnologia de plată de ultimă generaţie "plug-and-play" oferită de Viva Wallet, se aplică la toate punctele finale de contact cu clientul.

"Cu accentul nostru comun pe inovaţie şi leadership, Elo şi Viva Wallet se potrivesc perfect. Suntem încântaţi de acest parteneriat ca parte a programului nostru de parteneriat cu furnizorii independenţi de hardware. Viva Wallet este prima din Europa care permite plăţile pe orice dispozitiv inteligent - de la terminale mobile la oglinzi inteligente şi unităţi self-checkout - prin intermediul platformei noastre software de ultimă generaţie. Oferim consolidare şi mai puţine probleme pentru toate companiile care acceptă plăţi, prin utilizarea unui singur dispozitiv, în timp ce introducem noi modalităţi inovatoare de plată pentru fiecare industrie, inclusiv HORECA, transport şi turism, doar pentru a numi câteva. Scopul nostru este de a permite plăţi omnicanal fără probleme pentru toţi, oriunde", comentează Harry Xenophontos, directorul parteneriatelor strategice globale la Viva Wallet.

"Suntem încântaţi să colaborăm cu Viva Wallet pentru a oferi companiilor posibilitatea de a accepta plăţi în magazin sau în mişcare - oriunde se află clienţii", a declarat Maarten Bais, vicepreşedinte şi manager general EMEA la Elo. "Portofoliul nostru bazat pe Android este utilizat de branduri de retail, restaurante şi producţie de clasă mondială din întreaga lume pentru aplicaţii POS, self-checkout şi self-order în scop de automatizare. Utilizarea soluţiilor inovatoare ale Viva Wallet pentru a include plăţi complet integrate adaugă beneficii considerabile pentru toţi clienţii."

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Furati fara sa va uitati...noul slogan al celor ce vor fi tepuiti oficial

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb