Patria Bank preia credite în valoare de 97 milioane lei de la Alior Bank

A.F.
Bănci-Asigurări / 21 iunie

Patria Bank preia credite în valoare de 97 milioane lei de la Alior Bank

Patria Bank S.A. a informat investitorii cu privire la semnarea unui contract pentru cesiunea unui portofoliu de credite de nevoi personale cu Alior Bank S.A. Varsovia - Sucursala Bucureşti. Contractul a fost încheiat pe data de 20 iunie 2024, având Patria Bank S.A. în calitate de cesionar şi Alior Bank S.A., prin sucursala sa din România, în calitate de cedent, conform unui comunicat remis redacţiei.

Conform comunicatului, portofoliul de credite care face obiectul acestei tranzacţii se ridică la valoarea de 97 de milioane lei, sold la data de 30 aprilie 2024. Acesta include aproximativ 4.000 de clienţi persoane fizice şi este compus din credite performante de consum negarantate, denominate în lei.

Tranzacţia urmează să fie implementată în luna septembrie 2024, contribuind la creşterea portofoliului de credite de consum şi a numărului de clienţi persoane fizice ai Patria Bank. Această achiziţie subliniază angajamentul Patria Bank de a investi în dezvoltarea serviciilor şi produselor sale, pentru a răspunde în mod eficient cerinţelor şi aşteptărilor clienţilor.

"Continuăm să investim în dezvoltarea serviciilor şi produselor noastre, astfel încât să răspundem cât mai bine nevoilor clienţilor noştri. Această achiziţie, împreună cu campaniile noastre dedicate pentru produsele destinate clientelei persoane fizice, subliniază angajamentul nostru de creştere şi consolidare a profitabilităţii", a declarat reprezentantul Patria Bank S.A.

Transferul acestui portofoliu de credite marchează un pas important în strategia de expansiune şi consolidare a poziţiei Patria Bank pe piaţa bancară românească.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. cumpara un portofoliu de 20 mil euro pe o piata care se invarte pe la 100 mld eur si asta e un pas important in strategia de expansiune pe piata?! ce penibili!!

    1. E important pt ei, ca sunt mici.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb