Patria Bank şi Alior Bank anunţă finalizarea implementării contractului de cesiune a unui portofoliu de credite de nevoi personale

R.S.
Bănci-Asigurări / 10 septembrie

Valentin Vancea

Valentin Vancea

Patria Bank S.A., în calitate de cesionar, şi Alior Bank S.A., prin sucursala sa din România, Alior Bank S.A. Varşovia - Sucursala Bucureşti, în calitate de cedent, anunţă că în data de 7 septembrie 2024 a fost finalizată implementarea contractului de cesiune a unui portofoliu de credite de nevoi personale, conform unui comunicat transmis redacţiei.

Potrivit comunicatului, de la semnarea contractului de cesiune şi până în prezent, echipe dedicate din Patria Bank S.A. şi Alior Bank S.A. şi-au concentrat eforturile pe implementarea proceselor operaţionale care să asigure tranziţia şi integrarea facilă a acestui portofoliu de credite, promisiunea comună fiind de a asigura tuturor clienţilor o experienţă de migrare prietenoasă şi cu efort minim din partea acestora.

"Suntem încântaţi să anunţăm finalizarea procesului de preluare a acestui portofoliu. Această tranzacţie contribuie la creşterea portofoliului de credite de nevoi personale precum şi a numărului de clienţi persoane fizice ai Patria Bank şi vine în completarea acţiunilor de creştere organică care au ca obiectiv consolidarea şi creşterea profitabilitaţii Băncii.

Prin efortul echipelor noastre de specialişti, procesul de migrare al clienţilor a decurs extrem de bine, iar în perioada următoare, toată atenţia noastră se va îndrepta spre integrarea acestor clienţi cu care ne dorim să construim o relaţie de încredere şi un parteneriat pe termen lung. Astfel, suntem pregătiţi cu un pachet complet de produse şi servicii bancare destinate clienţilor persoane fizice (credite ipotecare, credite de consum cu ipotecă, carduri de credit, mobile banking, pachete de cont curent şi depozite la termen) care poate fi accesat în unităţile noastre teritoriale şi online, prin platforma noastră digitală de onboarding Patria de Oriunde https://online.patriabank.ro/new/onboarding. Vom iniţia imediat contactarea proactivă a acestor clienţi din partea unui reprezentat Patria Bank, pentru a ne asigura că au toate informaţiile cu privire la fluxurile operaţionale şi serviciile noastre" a declarat Valentin Vancea, CEO Patria Bank

"Procesul de vânzare a portofoliului de credite a decurs conform planului pregătit cu minuţiozitate. Dorim să ne exprimăm recunoştinţa faţă de clienţii noştri pentru răbdare şi înţelegere în perioada de tranziţie. De asemenea, dorim să mulţumim în mod special angajaţilor, colegilor noştri care au dat dovadă de înalt profesionalism şi angajament, sprijinindu-ne clienţii în fiecare etapă. Ca urmare a acestei tranzacţii, avem încrederea că toţi clienţii vor beneficia de atenţie deosebită, iar nevoile lor financiare vor continua să fie deservite în mod adecvat." a declarat Anca Andrei, Director General, Alior Bank S.A. Varsovia, Sucursala Bucuresti.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

10 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9742
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5050
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3163
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9016
Gram de aur (XAU)Gram de aur362.8761

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb