Paul Miclăuş, numit administrator provizoriu la Sibex

(Ş.C.)
Ziarul BURSA #Piaţa de Capital / 20 iunie 2011

Paul Miclăuş, numit administrator provizoriu la Sibex

Paul Miclăuş, fost comisar al Comisiei Naţionale a Valorilor Mobiliare (CNVM), a fost numit adminis­trator provizoriu al Bursei de la Sibiu, de către Consiliul de Adminis­traţie al societăţii, întrunit săptămâna trecută, până la următoarea Adunare Generală, potrivit unui comunicat postat pe site-ul societăţii.

Numirea a survenit "drept urmare a demisiei domnului Bogdan Ivan din funcţia de administrator al Sibex, din data de 17 mai", au precizat reprezentanţii societăţii.

Paul Miclăuş a fost ales ca administrator al Sibex, la alegerile de la finele lunii aprilie, alături de Cristian Sima, Alexandru Găitan, Gabriel Filimon şi Dan Simionescu, însă nu a putut să îşi intre în atribuţii, în condiţiile în care Tribunalul Sibiu a suspendat printr-o ordonanţă preşedinţială executarea hotărârilor Adu­nărilor Generale.

Acţionarii Bursei de la Sibiu au fost convocaţi pe 15 iulie la Adunarea Generală a Acţionarilor având pe ordinea de zi, printre altele, alegerea unui administrator pe locul vacant din Consiliul de Administraţie pe o perioadă egală cu cea rămasă până la expirarea mandatului lui Cosmin Ivan şi validarea domnului Dan Simionescu drept conducător al societăţii.

Reprezentanţii Sibex au informat, vineri, că arbitrul pieţei de capital a aprobat provizoriu numirea domnului Dan Simionescu în funcţia de conducător al Sibex pe o perioadă determinată, respectiv până la validarea celui de-al doilea conducător de către Adunarea Generală Ordinară a Sibex.

Opinia Cititorului ( 11 )

  1. Dragi finantisti, ce se intampla? Unde e telenovela? S-au incheiat toate arcele de poveste? Asta e tot? Toate delcaratiile, interventiile si dezbaterile au fost doar o cacealma de zguduire a valorii SBXurilor?

    Cam slab domnilor, oricum va multumesc ca imi oferiti oportunitatea sa cumpar cu o reducere de -10%. Hai noroc! 

    o sa-l regretati voi pe Ancuta ! de unde o sa maI primiti voi carnati de Hamba?

    La un moment dat se auzea ca trebuia sa vina dg la Bursa de Valori si cred ca ar fi facut bine. Oricum stie ce face si ma bucur tare mult pentru el.

    1. Domnilor ar fi fost bine sa vina. Dar cu ce conducere? Cu o adunatura de prosti care este mai nociva decat 10 lei nemancati? Hai sa fim seriosi.

    UNDE SA VINA LA BURSA? NU STIAI CA ESTE PE VERDE BURSA? TOCMAI A FACUT ANGAJARI. SI SE SPUNE CA ASISTENTA NOUA ESTE CHIAR RUDA CU ADI LUPSANU. DAR CUM RAMANE CU NUMARUL DE POSTURI? INSA FELICITARI VECHIEI ASISTENTE. IN URMA CU 3 ANI ERA PE DRUMURI, IN URMA CU UN AN SI CEVA TOT PE DRUMURI IAR ACUM LA MARKETING SI MAI TINE SI PREZENTARI. ESTE BINE SI ASA. NE TREBUIA CATEGORIC SI UN BUFON. NE-AM DISTRAT LA MAXIMUM PE SEAMA EI. INSA CURIOS ESTE CARE VA FI URMATOAREA MISCARE DUPA " TEMPORAR" LA MARKETING? vOI CE PARERE AVETI?

    1. cum se fac angajari? pai noi avem salariile reduse. incredibil ce paiata aveam in frunte

      daca este ruda este bine. intercapital va fi mereu in prim plan. examen a dat?

      cheltuieli facuta de bvb: un miliard si jumatate au dat pe clipul cu Tudor Chirila, iar carcotasii spuneau de acest clip ca " tudor este dus, ceea ce se deduce ca nici bursa nu sta mai bine la acest capitol"..poate le face si o melodie ceva de genul Adio paiata, adio machidonule..adio

      Cand erau la putere Dan Paul si dl.Mugur Pop nu exista o astfel de devastare a bursei. Stimati actionari in curand dividendele dvs. se vor evapora. Cu paiata la putere adio bani. Au dat pana acum deci in 8 luni de cand a venit paiata, 200 milioane numai pe tonere pntru ce? 1.400.000 clip cu chirila, 36 milioane pe o firma de curatenie asta dupa ce femeia de servici facuse curat, 1 miliard zugravit numai la etajul 14 si continuare la aga.

      In M59 se zugraveste, cine sta acolo?

    Ma chinui sa scriu de ceva timp. Sincer sa fiu nu inteleg ce aveti cu fata asta. Si tot ce ati scris pana acum legat de ea si Vali. In urma cu 4 ani cred am fost invitat de Asociatie in Delta si a fost si el cu domnita lui, o superba. Am vazut-o si pe fatuca asta cand am fost la Anca cu ceva timp in urma, trebuie sa fii beat sa te uiti la ea si nu alta. Rautati domnilor! Este mica, neagra si cu parul de merinoss imi aduce aminte de stramosii ei trecuti sau prezenti, voi nu stiti cum arata domnita lui Vali este clar pentru mine. Ma rog nu poti fi beat in permanenta sa te uiti la ea. Of1!!

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb