Pensionarii pot încasa pensiile şi pe carduri la Banca Transilvania

C.P.
Ziarul BURSA #Bănci-Asigurări / 21 martie 2007

Banca Transilvania a încheiat cu Casa Naţională de Pensii şi alte Drepturi de Asigurări Sociale (CNPAS) o convenţie care prevede, începând cu luna martie a.c., posibilitatea încasării pensiilor prin intermediul cardului Visa Electron "Global" de la Banca Transilvania. Beneficiarii acestui parteneriat - clienţi actuali şi potenţiali ai băncii - sunt pensionarii din sistemul public de pensii şi / sau beneficiarii de drepturi prevăzute de legi speciale.

Pensionarii doritori trebuie doar să îşi deschidă un cont curent la Banca Transilvania şi să completeze, la oricare dintre sediile Băncii Transilvania din ţară, un formular prin care solicită primirea pensiilor în acest cont. Ulterior, acestora li se va emite cardul de debit Visa Electron "Global", cu ajutorul căruia pot accesa sumele din contul curent.

Cardul Visa Electron "Global" are cele mai mici comisioane de pe piaţă, potrivit unui comunicat al băncii. În plus, Banca Transilvania nu practică nicio taxă pentru retragerea de numerar de la bancomatele proprii şi nici pentru utilizarea cardului la comercianţi - pentru cumpărarea de bunuri sau servicii. Practic, clientul nu trebuie decât să achite taxa de deschidere de cont, în valoare de 3 lei.

Pensionarii au la dispoziţie, pentru folosirea cardului şi pentru primirea de consultanţă, o reţea extinsă de unităţi bancare, formată din 356 de sucursale şi agenţii. În plus, Banca Transilvania dispune de peste 530 de bancomate şi aproximativ 4.800 de POS-uri.

Banca Transilvania este unul dintre cei mai activi jucători de pe piaţa bancară din România. Până acum a emis peste 900.000 de carduri şi are o cotă de piaţă de 9,88%. În plus, banca pune la dispoziţia clienţilor un portofoliu de 14 carduri de credit şi de debit, segmentate în funcţie de caracteristicile publicului ţintă.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb