PENTRU A RESTABILI CĂLĂTORIILE AERIENE INTERNAŢIONALE Companiile aeriene membre SkyTeam încurajează testele rapide COVID-19

G.U.
Companii / 30 septembrie 2020

Companiile aeriene membre SkyTeam încurajează testele rapide COVID-19

Companiile aeriene membre SkyTeam încurajează testele rapide COVID-19 pentru a restabili călătoriile aeriene internaţionale, conform unui comunicat de presă.

Luând în considerare situaţia actuală la nivel global, cu industria aeronautică aflată în criză, SkyTeam - alianţa globală a companiilor aeriene, susţine apelul Asociaţiei Internaţionale a Transportului Aerian (IATA) pentru testarea pentru COVID-19 standardizată înainte de plecare.

Alianţa SkyTeam, formată din cei 19 membri ai săi, pledează pentru îmbunătăţirea şi implementarea protocoalelor de testare, atât înainte de plecare, cât şi la destinaţie, acolo unde este necesar, pentru a permite redeschiderea în siguranţă a frontierelor şi a oferi o alternativă eficientă la perioadele de carantină ce pot apărea.

Alianţa SkyTeam consideră că testarea rapidă pentru COVID-19, scalabilă şi fiabilă, desfăşurată în cooperare cu autorităţile aeroportuare locale şi organele guvernamentale, va oferi asigurarea necesară redeschiderii frontierelor, oferind în acelaşi timp clienţilor o mai mare linişte, adaugă sursa citată.

Walter Cho, preşedintele alianţei SkyTeam, a declarat: "Zborul este motorul economiei globale. Ţinând cont de faptul că numărul de pasageri internaţionali e în scădere cu 92% faţă de anul trecut, există o nevoie urgentă de a promova recuperarea business-ului prin restabilirea încrederii clienţilor în călătoriile cu avionul, printr-o soluţie de testare standardizată la nivel global ".

CEO-ul SkyTeam, Kristin Colvile, a declarat: "Testarea pasagerilor ar aduce beneficii nu numai membrilor noştri, ci şi tuturor companiilor aeriene şi industriei mai largi a călătoriilor, oferind claritatea atât de necesară pentru a restabili încrederea consumatorilor. Se adaugă la măsurile riguroase de curăţenie pe care membrii SkyTeam le-au implementat deja în temeiul angajamentului nostru SkyCare & Protect pentru a ne asigura că zborul este cât mai sigur posibil."

Potrivit comunicatului, testarea standardizată, precisă, a pasagerilor ar spori şi mai mult programul extins de măsuri de siguranţă personală implementat de către cei 19 membri SkyTeam la începutul acestui an, pentru a ajuta la protejarea clienţilor şi a angajaţilor. SkyCare & Protect este o serie cuprinzătoare de 15 practici de igienă şi sănătate, incluzând igienizarea mai frecventă a aeronavelor, filtrele HEPA instalate pe aeronave, purtarea măştii de protecţie pentru pasageri şi angajaţi, acces frecvent la staţiile şi şerveţelele de igienizare a mâinilor, marcaje de distanţă şi altele.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb