PENTRU SUSŢINEREA AFACERILOR LOCALE MerchantPro alocă o echipă dedicată de suport în tranziţia rapidă către eCommerce

D.F.
Companii / 26 martie 2020

MerchantPro alocă o echipă dedicată de suport în tranziţia rapidă către eCommerce

MerchantPro, platforma SaaS de e-commerce cunoscută până recent ca ShopMania BIZ, informează printr-un comunicat remis Redacţiei, lansarea unui program de susţinere a afacerilor locale cu operaţiuni fizice, în cadrul căruia acestea să poată lansa rapid magazine online prin care să sprijine, cel puţin parţial, continuarea activităţii.

Astfel, MerchantPro alocă o parte din echipa sa pentru a asista afacerile locale cu magazine offline, puternic afectate de starea de urgenţă şi contextul epidemiologic. 7 specialişti în eCommerce din echipa MerchantPro sunt dedicaţi începând de astăzi pentru implementarea în timp record a unui magazin online complet funcţional pe platforma MerchantPro.

În cadrul acestei iniţiative de sprijin, intitulate Oxigen prin eCommerce, afacerile offline pot beneficia de asemenea de acces gratuit la platforma de eCommerce MerchantPro, mai precizează sursa.

Arthur Rădulescu, Director General ShopMania Net, compania care administrează MerchantPro, declară : "Datele din platforma MerchantPro arată că segmentul online înregistrează evoluţii pozitive în această perioadă, cum era de altfel de aşteptat. Săptămâna trecută, s-au înregistrat creşteri semnificative ale numărului tranzacţiilor şi valorii medii ale comenzilor, cu 25% şi respectiv 22% faţă de aceeaşi săptămână a anului anterior. Credem astfel că, pentru afacerile de retail care funcţionau până nu demult în spaţii offline, lansarea unui magazin online care să propună chiar şi o ofertă parţială de produse poate fi o soluţie pentru continuarea activităţii economice în această perioadă"

Pe lângă suportul alocat intern de echipa MerchantPro, demersul Oxigen prin eCommerce vizează şi atragerea altor specialişti eCommerce care pot veni în sprijinul afacerilor locale nevoite să se adapteze la vânzările online într-un timp foarte scurt, în condiţii de siguranţă, precum specialişti în marketing online, social media, fotografi etc.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb