Peste 6.800 pachete cu ţigarete de contrabandă descoperite de poliţiştii de frontieră suceveni

S.B.
Miscellanea / 6 aprilie 2021

Peste 6.800 pachete cu ţigarete de contrabandă descoperite de poliţiştii de frontieră suceveni

În ultimele 24 de ore, în urma unor acţiuni desfăşurate la nivelul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Sighetu Marmaţiei pe linia combaterii contrabandei, poliţiştii de frontieră au confiscat peste 6.800 pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană, potrivit unui comunicat al Poliţiei de Frontieră.

Ieri, 5 aprilie a.c., la nivelul Sectorului Poliţiei de Frontieră Izvoarele Sucevei a fost declanşată o acţiune pe linia combaterii contrabandei cu ţigarete în zona de responsabilitate.

Astfel, în jurul orei 18.00, poliţiştii de frontieră din cadrul sectorului au observat un grup de persoane care transporta, dinspre frontiera de stat către localitatea Ghicea, mai multe colete voluminoase.

Imediat, colegii noştri au acţionat pentru reţinerea celor în cauză, iar în momentul în care bărbaţii au observat echipajul Poliţiei de Frontieră, au abandonat coletele şi s-au îndreptat către frontiera de stat.

Întrucât persoanele în cauză nu s-au supus somaţiilor legale prin voce, poliţiştii de frontieră au tras două focuri de avertisment în plan vertical, cu respectarea prevederilor legale, însă nici de această dată, cei în cauză nu s-au oprit şi au fugit către teritoriul statului vecin.

Despre cele constatate au fost anunţate şi autorităţile ucrainene, în vederea cercetării în comun a evenimentului de frontieră.

La faţa locului au fost descoperite 5 colete, care au fost transportate la sediul sectorului, unde, în urma inventarierii, a rezultat cantitatea de 4.980 pachete cu ţigări, de provenienţă ucraineană.

Întreaga cantitate de ţigarete, în valoare de 58.266 lei, a fost ridicată în vederea confiscării, iar în cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de contrabandă şi de trecere frauduloasă a frontierei de stat, la final urmând a se lua măsurile legale ce se impun.

De asemenea, în aceeaşi zi, în jurul orei 20.00, la nivelul Sectorului Poliţiei de Frontieră Brodina s-a desfăşurat o acţiune în cooperare cu lucrători din cadrul S.T.P.F Suceava, pe linia combaterii contrabandei cu ţigarete.

"În urma acţiunii colegii noştri au descoperit în apropierea frontierei de stat pe direcţia localităţii Ulma, mai multe colete cu ţigarete care conţineau cantitatea de 1.840 pachete în valoare totală de 21.528 lei.", se arată în comunicat.

În cauză, întreaga cantitate de ţigări a fost ridicată în vederea confiscării, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă, efectuându-se totodată verificări în vederea identificării persoanelor implicate şi dispunerii măsurilor legale ce se impun.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb