Piaţa de plată electronică a facturilor, evaluată la 5,8 miliarde de euro

R.P.
Ziarul BURSA #Companii #Servicii Financiare / 2 iulie 2008

Piaţa de plată electronică a facturilor din România este evaluată anual la 5,8 miliarde de euro şi 180 milioane de facturi emise, potrivit unui studiu realizat de PayUp, companie multinaţională de servicii electronice.

Compania şi-a lansat ieri operaţiunile pe piaţa din ţara noastră, unde vizează dezvoltarea a 6.000 de puncte de prezenţă până la finele anului 2009 şi va investi şase milioane de euro pentru dezvoltarea de noi servicii, au declarat reprezentanţii companiei. "Dorim să oferim o metodă simplă care să elimine nenumăratele griji legate de plata facturilor şi să impunem noi standarde de plată electronică pe piaţa din România. Planurile noastre includ dezvoltarea a 6.000 de puncte de prezenţă până la sfârşitul lui 2009 şi o investiţie de şase milioane de euro, în procese de dezvoltare şi implementare de noi servicii", a spus directorul general executiv al PayUp Group, Luis Janeiro.

PayUp România va furniza servicii de plată pentru companiile naţionale şi regionale emitente de facturi cum ar fi companiile de utilităţi, furnizorii de telefonie, precum şi servicii pentru utilizatorii finali şi consumatori. Extinderea PayUp pe piaţa din România este parte a strategiei sale de dezvoltare pe noile pieţe ale UE.

Extinderea PayUp în Româ-nia va fi susţinută de dezvoltarea puternică a unei reţele naţionale de agenţi de retail, fiind vizate în primă fază oraşele Bucureşti, Craiova, Timişoara, Constanţa, Oradea.

PayUp este o companie multinaţională cu sediul în Olanda la Amsterdam. Momentan grupul este prezent în cinci ţări Polonia, Serbia, Spania, Portugalia şi România.

Conform unui studiu efectuat de PayUp în România, aproape 40% dintre utilizatorii de servicii pre-plătite folosesc reâncărcarea electronică a creditului, iar piaţa este foarte dinamică şi în continuă creştere.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb