Piaţa utilajelor de construcţii va creşte cu 70%, până la 170 milioane euro, în 2008

N.I.
Ziarul BURSA #Companii #Construcţii / 5 noiembrie 2007

Case Utilaje Construcţii susţine că piaţa utilajelor de construcţii va creşte în 2008 până la 170 milioane euro pe baza vânzărilor tot mai mari pe acest segment, a declarat, pentru NewsIn, directorul financiar al companiei, Răzvan Niţoi. "În prezent, piaţa utiliajelor de construcţii din România este estimată la 100 milioane euro. Noi vedem o creştere de 70% pe an, trend care va continua să se menţină încă cel puţin doi-trei ani", a precizat directorul financiar al Case Utilaje, Răzvan Niţoi.

Potrivit acestuia piaţa utilajelor de construcţii se va segmenta în următoarea perioadă pe utilaje specifice cum ar fi încărcătoare, escavatoare, companiile renunţând treptat să mai achiziţioneze buldo-escavatoare. "Foarte mulţi clienţi îşi vor schimba parcul auto în următorii ani. Mizăm pe faptul că aceştia şi-au achiziţionat cu ceva timp în urmă utilaje second hand şi acum ar fi timpul să le schimbe cu unele noi", a mai spus Răzvan Niţoi.

În primele nouă luni ale anului compania a vândut o sută de utilaje de construcţii în România, iar pentru anul următor reprezentantul producătorului american îşi propune o creştere de peste 100% a numărului unităţilor comercializate. Potrivit reprezentanţilor companiei în primele nouă luni ale anului pe piaţa din România s-au vândut circa 1.700 de buldo-escavatoare.

Mărcile comercializate de către companie pe piaţă fac parte din gama Case, Furukawa, Om, Cesab şi Dumec. Case Utilaje estimează o cifră de afaceri de aproximativ 20 milioane euro pentru 2008 şi vizează o cotă de piaţă de 10% pe segmentul de utilaje pentru construcţii din România. Compania are 22 de angajaţi şi estimează că va ajunge la un număr de 35 de salariaţi în 2008.

Case este cel mai vechi producător mondial de echipamente de construcţii cu o istorie de 165 de ani, fiind prezent astăzi la nivel mondial. Case Utilaje Construcţii a fost înfiinţată la sfârşitul anului 2006 şi a reuşit în primul an de activitate să deţină o cotă de 5% din totalul pieţei de utilaje din România.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb