"Piraeus Bank" România scade dobânzile la creditele în euro

N.I.
Ziarul BURSA #Bănci-Asigurări / 21 august 2007

Piraeus Bank România reduce, începând de luni, 20 august, dobânzile la creditele ipotecare, imobiliare şi de nevoi personale cu garanţii reale acordate în euro, a anunţat un comunicat al băncii. Astfel, dobânda la un credit ipotecar sau imobiliar şi la un credit de nevoi personale cu garanţie reală standard în euro scade de luni de la o rată fixă de 5,35% pe an, la care se adaugă dobânda Euribor la trei luni, până la 4,35% pe an plus Euribor la trei luni. Pentru un credit de nevoi personale cu garanţie reală cu perioadă de graţie şi la un credit de "Casă Nouă" în euro, dobânda anuală scade de luni de la 4,7% plus Euribor la trei luni la 4,5% plus Euribor la trei luni.

Creditul ipotecar - imobiliar se acordă populaţiei şi persoanelor fizice autorizate care vor să cumpere, construiască sau să modernizeze un imobil. Valoarea unui împrumut acordat este cuprinsă între 5.000 şi 250.000 euro, iar perioada de acordare este de maximum 30 de ani pentru cumpărarea sau construirea unui imobil şi de cel mult 10 ani pentru modernizarea acestuia. Creditul poate fi acordat şi pentru persoanele care doresc refinanţarea unui credit aflat în derulare la o altă bancă, se precizează în comunicat.

Creditul de Casă Nouă, acordat pentru achiziţionarea unei locuinţe şi pentru refinanţarea unui credit aflat în derulare la o altă bancă, are drept caracteristică principală faptul că împrumutatul nu plăteşte nici dobanda nici principal băncii în primele şase luni de credit. În următorii trei ani, clientul plăteşte doar dobânda, iar după această perioadă, rambursarea se face în rate lunare egale, compuse din principal şi dobândă.

Creditul de Casă Nouă se acordă pe o perioadă maximă de 30 de ani, iar valoarea minimă a împrumutului este de 5.000 euro, fără a exista un plafon maxim de creditare.

Creditul de nevoi personale cu garanţie reală, varianta standard, se acordă populaţiei şi persoanelor fizice autorizate pentru destinaţii diverse, fără a fi nevoie de justificarea scopului finanţării. Valoarea maximă a creditului acordat este de 200.000 euro, pe o perioadă de cel mult 30 de ani.

Pentru creditul de nevoi personale cu garanţie reală cu perioadă de graţie, clienţii nu plătesc în primele şase luni băncii nici dobândă nici principal, în următorii trei ani vor plăti doar dobânda, iar după această perioadă rambursarea se face în rate lunare egale. Perioada maximă de creditare este de 30 de ani şi nu există un plafon maxim de creditare.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb